Kontakt oss
Kontakt oss

Kalmar SmartLift

Spar tid, reduser menneskelige feil og øk produktiviteten ved terminalen deres

Prosessautomatiseringsløsningen Kalmar SmartLift muliggjør både automatisk valg av arbeidsoppgaver samt automatisert overføring mellom containerhåndteringsutstyr og vogntog.

Gjør operatøren mer effektiv og øker effektiviteten ved terminalen

SmartLifts funksjon for valg av arbeidsoppgave sørger for raskere operasjoner ved hjelp av automatisk identifisering av de best egnede jobbene for en operatør. Den benytter RFID-brikker og opplysninger om utstyrets posisjonering for å fremheve den nærmeste – og dermed den mest optimale – arbeidsoppgaven, og det innebærer at operatøren ikke lenger trenger å bla gjennom arbeidslisten.

Automatisk overføring, som er ekstrautstyr, identifiserer både arbeidsoppgaven og vogntoget som utstyret betjener. Fordi det benyttes avstandsmåling, posisjonsopplysninger og RFID-teknologi er det ikke behov for at operatøren legger inn opplysninger. Og når det ikke er behov for manuell input fra operatøren, elimineres menneskelige feil og effektiviteten styrkes.

En valgfri sikkerhetsfunksjon hindrer utilsiktet løfting av vogntog ved låst eller fastklemt chassis.

SmartLift sparer dere for verdifull tid, reduserer feil og øker både sikkerheten for operatørene og effektiviteten ved terminalen.

Funksjoner og muligheter

Fordeler

  • Tidsbesparelser

  • Forbedret operatøreffektivitet

  • Redusert oppholdstid for vogntog

  • Færre feil 

Muligheter

  • Automatisk valg av arbeidsoppgaver

  • Automatisk overføring

Funksjoner

  • Automatisk identifisering av arbeidsoppgaver

  • Automatisk valg av arbeidsoppgaver

Teknologi

  • DGPS

  • RFID-sendere

TraPac, USA

Med en kombinasjon av forskjellige automatiseringsteknologier og spesialtilpasninger basert på terminalens fysiske begrensninger, har Kalmar sikret effektiv bruk av plassen samt optimalisert kapasitet for TraPac.

Les mer

Malta Freeport

Malta Freeport Terminals investeringsprogram på 189 millioner euro har resultert i at de har styrket sin posisjon som en foretrukket omlastingshavn i Middelhavet. Havnen har satset på Kalmar SmartPath for å maksimere effektiviteten i terminalens utnyttelse av sine terminaltraktorer.

Les mer

DP World London Gateway

Kalmars automatiseringsløsninger er hjertet i DP World London Gateway. Med en totalkapasitet årlig på 3,5 millioner TEU-er, satses det på automatisering for å oppnå optimal produktivitet og reduserte driftskostnader.

Les mer

DP World Brisbane

Samarbeidet mellom DP World og Kalmar har gjort Brisbane havn til en av de høyest automatiserte anleggene i verden. Automatiseringen legger til rette for en økning i terminalens årlige kapasitet fra 600 000 til 900 000 TEU-er samt forbedre kundeservicen.

Les mer