Kontakt oss
Kontakt oss

Kalmar SmartTrack

Effektiv synkronisering av togtrafikken og nøyaktige beholdningslister for oppstillingsplass og togmateriell

Kalmar SmartTrack er en prosessautomatiseringsløsning for oppstillingsplasser for tog.

Den bringer containeridentifisering og -overføring til containerhåndteringsutstyret for effektiv synkronisering av togtrafikken og nøyaktige beholdningslister for oppstillingsplass og tog.

SmartTrack er portvakten til deres togterminal

Ved hjelp av teknologi for optisk tegngjenkjenning (OCR) identifiserer SmartTrack automatisk rullende materiell og containere når de passerer gjennom togterminalen. Containere identifiseres i det de løftes og før de overføres til terminaltraktorer eller settes ned på bakken.

Løsningen integreres med materiell- og arbeidslister i terminalens driftssystem, og operatørene kan følge med på flyttingen via det grafiske brukergrensesnittet. Løsningen støtter koordinering av terminaltraktorenes bevegelser gjennom sanntids visualisering av togmateriellet, containerhåndteringsutstyret og traktorenes posisjoner.

Kalmar SmartTrack sørger for grundig, effektiv synkronisering av togtrafikk og gir dere en nøyaktig oversikt over oppstillingsplass og togmateriell.

Funksjoner og muligheter

Fordeler

 • Færre feil

 • Forbedret operatøreffektivitet

 • Reduserte oppbevaringstider

Muligheter

 • RMG-brukergrensesnitt

 • Oppsyn med oppstillingsplass

Funksjoner

 • Brokran på skinner (RMG) med frontrute-

  display

 • Automatisert identifisering og valg av arbeidsoppgaver

 • Optimalisering av arbeidslister

Teknologi

 • Optisk tegngjenkjenning (OCR)

 • RFID/DGPS lokaliseringsteknologi

 

 

TraPac, USA

Med en kombinasjon av forskjellige automatiseringsteknologier og spesialtilpasninger basert på terminalens fysiske begrensninger, har Kalmar sikret effektiv bruk av plassen samt optimalisert kapasitet for TraPac.

Les mer

Malta Freeport

Malta Freeport Terminals investeringsprogram på 189 millioner euro har resultert i at de har styrket sin posisjon som en foretrukket omlastingshavn i Middelhavet. Havnen har satset på Kalmar SmartPath for å maksimere effektiviteten i terminalens utnyttelse av sine terminaltraktorer.

Les mer

DP World London Gateway

Kalmars automatiseringsløsninger er hjertet i DP World London Gateway. Med en totalkapasitet årlig på 3,5 millioner TEU-er, satses det på automatisering for å oppnå optimal produktivitet og reduserte driftskostnader.

Les mer

DP World Brisbane

Samarbeidet mellom DP World og Kalmar har gjort Brisbane havn til en av de høyest automatiserte anleggene i verden. Automatiseringen legger til rette for en økning i terminalens årlige kapasitet fra 600 000 til 900 000 TEU-er samt forbedre kundeservicen.

Les mer