Kontakt oss
Kontakt oss

Terminaldriftssystem

Terminaldriftssystemet Navis benyttes av mer enn 200 terminaloperatører over hele verden fordi det er den optimale planleggings- og kontrolløsningen for terminaler av alle størrelser. Den styrker driftseffektiviteten ved containerterminalen deres og støtter fremtidig vekst samtidig med at den hjelper dere med å redusere fastekostnader og å fokusere på å levere best mulig service til kundene deres.

En helhetlig tilnærming til terminalstyring 

Med det rette driftssystemet for containerterminaler (TOS) kan dere sikre at terminalen deres lykkes i å være effektiv, tilpasningsdyktig, kostnadseffektiv og skalerbar i lang tid fremover. I en verden i rask endring, har terminaloperatører behov for et styringssystem som fremmer effektivitet i containerterminalens operasjoner og støtter fremtid vekst samtidig som det reduserer de faste driftskostnadene og opprettholder kundeorienterte tjenester.

Ingen andre løsninger for containerterminaldrift kan matche Navis' unike egenskaper når det gjelder å koordinere og optimalisere planleggingen og administrasjonen av container- og utstyrsbevegelser i komplekse forretningsmiljøer. Med bakgrunn i erfaringene som er samlet opp gjennom hundrevis av implementeringer rundt om i verden i over 24 år, gir den kontinuerlige utviklingen av våre driftssystemer og optimaliseringsmoduler for containerterminaler terminaloperatører fleksibiliteten til å kunne takle endringer i bransjen.