Kontakt oss
Kontakt oss

Lås opp fremtiden med en åpen automasjonsplattform.

Kalmar Key tar hånd om restriksjonene i utviklingen av automasjonsplattformer ved å åpne applikasjonsgrensesnittene for å utvide funksjonene til Kalmars Terminal Logistics System (TLS). Dette gjør at terminaloperatørene kan tilpasse sine automasjonsimplementeringer og gi tredjepartsutviklere mulighet til å tilby sine egne løsninger som er kompatible med automasjonsplattformen.

Fordelen med å bruke Kalmar Key

 

Kalmar Key gir et sett med åpne applikasjonsgrensesnitt som gjør at du kan bygge en komplett automasjonsløsning som er helt riktig for din virksomhet, ved hjelp av Kalmar TLS som felles sentral plattform. Med Kalmar Key, kan du velge hvem du arbeider med og velge en smidig måte å utviklefunksjonene til utstyret og programvaren videre, eventuelt med tredjepartsutviklere.

 

Med en utstyrsagnostisk tilnærming gjør Kalmar Key at en rekke nye systemer og utstyr kan kobles til automasjonsløsningen. Åpne grensesnitt gjør dessuten at du kan få en helhetlig oversikt over data fra flere kilder, slik at du enkelt kan optimalisere driften kontinuerlig.

 

 

 

 

 

Universal løsning.

 

Med en integrert automasjonsplattform for terminaler med åpne grensesnitt kan du lettere integrere nye systemer og utstyrsmerker i automasjonssystemet. Du trenger ikke lenger separate systemer for hvert utstyrsmerke, men kan nå designe en automasjonsplattform som kan håndtere alt av utstyr.

 

 

Bygg systemet du trenger.

 

Fordi Kalmar Key gir åpne applikasjonsgrensesnitt trenger du ikke lenger utvikle lukkede systemer med enkeltstående leverandører. Dette betyr at du kan utvikle et automasjonssystempå en fleksibel måte, tilpasse og forsterke løsningen med den nødvendige funksjonaliteten og få flere muligheter til å utvikle systemet.

Skap ditt eget økosystem i virksomheten.

 

Med Kalmar Keys åpne applikasjonsgrensesnitt kan du velge dine utviklingspartnere. Partnere som driver med teknologisk utvikling kan integrere sine produkter i automasjonsplattformen for å utvide funksjonaliteten til det opprinnelige systemet. En viktig fordel med åpne grensesnitt er at de legger til rette for et felles økosystem for kontinuerlig forretningsutvikling.

 

 

Full oversikt.

 

Ved å bygge et automasjonssystem med Kalmar Key vil du kunne få full oversikt over dine operasjoner, der data fra flere kilder kan samles i ett grensesnitt. Det gjør at du kan ta raskere og mer veloverveide beslutninger som vil gi en positiv innvirkning på driften.