Dette nettstedet bruker informasjonskapsler for å gi deg den beste brukeropplevelsen og tilby økt funksjonalitet. Les mer
Kontakt oss
Kontakt oss

Automatisert portaltruckterminal

Det gode liv med automatisering

Når det kun trengs én type utstyr for å automatisere deres kai-, stable- og landsideoperasjoner, kan det å realisere en automatisert portaltruckterminal være enkelt, ha lav risiko og kunne gjennomføres innenfor en relativt kort tidsramme.

Automatisering kan strømlinjeforme operasjonene og gjøre dem konkurransedyktige, og det har også positiv innvirkning på den totale driften ved terminalen deres. Andre viktige fordeler er blant annet lengre tid mellom hver service og så godt som ingen nedetid som følge av personskader. Dere kan dessuten unngå behovet for veimerking og nattbelysning.

Alt-i-ett-automatisering

En automatisert portaltruckterminal kombinerer stable- og transportegenskapene.

Portaltruckdrift er typisk egnet for mellomstore terminaler. Når økt volum krever høyere stablingstetthet kan de automatiske straddlecarrierene fortsatt ta seg av transporten frem til en automatisert stablekran. Dette gjør at straddlecarrierene også er egnet til bruk ved større anlegg hvor det benyttes ASC-er.

Dere kan få til overgang fra en terminal med manuelle straddlecarriers til en med automatisert straddlecarriers uten midlertidig nedgang i kapasitet og gjennomstrømning. Vi kan fremtidssikre straddlecarrierene i produksjonen ved å konfigurere dem for både manuell og helautomatisk drift, og på den måten gi dere friheten til å bevege dere mot automatisering i deres eget tempo.

Den automatiserte portaltruckterminalen er basert på avansert navigeringskontroll for kjøretøyer og vårt avanserte utstyrskontrollsystem TLS. Denne intelligente teknologien gjør automatiserte straddlecarriers til den mest fleksible måten å realisere automatisering av terminalen deres.

 

Konvertering av eksisterende terminal

Selv om det er enklere å automatisere en terminal ved å bygge den opp fra bunnen av, er det fullt mulig å konvertere eksisterende – eller en utvidelse av eksisterende – terminaler til del- eller fullautomatiserte.

Les mer

Last ned

Automatisert utstyr brosjyre Størrelse: 4,4 MB

Patrick Brisbane, Australia

Automatisering er den viktigste konkurransefordelen for Patricks containerterminal ved havnen i Brisbane, Australia.

Les mer

HHLA, CTB, Tyskland

Den eldste og største containerterminalen i Hamburg beholder sin lederposisjon ved å doble kapasiteten uten å kreve mer plass.

Les mer

Europe Container Terminals (ECT)

European Container Terminals har 13 Kalmar reachstackers fire trucker for håndtering av tomme containere ved sin innlandsterminaler, alle dekket av en fem års vedlikeholdsavtale. Utstyret sørger for høy løftekapasitet og fremragende miljøytelse

Les mer