Kontakt oss

Kalmar-løsninger for kombiterminaler.

Er du på rett spor til suksess?

Kalmar kan hjelpe deg med å finne den optimale løsningen for kombinasjonsdrift, slik at du kan maksimere kapasiteten og gjennomstrømningen og håndtere godset på en mer intelligent og miljøvennlig måte.  Vi gjør dette ved å gi deg en velprøvd, åpen automatiseringsplattform, det bredeste utvalget av helelektrisk utstyr og all den støtten du trenger, uansett hvor og når du trenger den.

Rett spor til intelligent godshåndtering.

 

  • Kalmar tilbyr en automatiseringsplattform med et sett av åpne interface som gjør det mulig å lage et komplett automatiseringssystem som kan integreres sømløst med det eksisterende terminaldriftsystemet. Enten det gjelder fjernstyrt eller helautomatisk drift, kan Kalmar hjelpe deg med å lage en automatiseringsplattform som kan tilpasses til og vokse med virksomheten.

  • Kalmar Terminal Design Services kan vurdere den nåværende terminaldesignen og samarbeide med deg for å finne ut hvordan terminalen kan optimaliseres for å øke kapasiteten og gjennomstrømningen.

 

Rett spor til en mer miljøvennlig godshåndtering.

 

  • Kalmar tilbyr et bredt utvalg av elektrisk drevet utstyr som har null utslipp lokalt og dermed overgår gjeldende utslippsstandarder, og som dessuten reduserer drivstoffkostnadene betydelig. Dette utvalget omfatter RMG, RTG, AGVs, Shuttles, Straddle carriers, Terminal Tractors og Reachstackers.
  • Du kan også velge mellom mange typer dieseldrevet utstyr, inkludert teleskopmasttrucker, kraner og utstyr for horisontal transport med miljøvennlig teknologi som reduser drivstofforbruket med opptil 40 prosent sammenlignet med tradisjonelt utstyr.
  • I tillegg har vi et komplett utvalg av miljøvennlige løsninger som ytterligere kan bidra til å redusere utslippene i hele virksomheten, fra å automatisere prosessene til å ta i bruk den nyeste teknologien for å optimalisere alle bevegelser du gjør.

 

Rett spor til optimalisert drift.

 

  • Kalmar SmartPort er et sett av moduler og digitale tjenester for prosessautomatisering som kan tas i bruk på terminalen for å flytte containere mer effektivt ved hjelp av automatisk sporing, ruting og administrering. Bidrar til høyere produktivitet, sikkerhet og utnyttelsesgrad og sørger for at du aldri mer mister en container.
  • Kalmar Insight samler data fra hele maskinparken, inkludert utstyr fra andre produsenter.  Du får en brukervennlig oversikt over maskinparkdriften ved at det samles inn data fra flere kilder. Det blir mulig å iverksette tiltak basert på sanntidsinformasjon, noe som raskt vil føre til forbedringer i hele virksomheten.
  • Kalmar Lifetime Services tilbyr et komplett utvalg tjenester som hjelper deg med å planlegge, vedlikeholde og forbedre den daglige driften ved å sørge for maksimal tilgjengelighet og oppetid for maskinparken og manøversystemene.