Kontakt oss
Kontakt oss

Kalmar SmartPath styrker effektiviteten ved Malta Freeport

Vi har som mål å fortsette denne utviklingen ved å implementere flere løsninger fra SmartPort-serien. Jesmond Baldacchine, ICT Manager Malta Freeport

Kalmar SmartPath støtter Malta Freeport i å nå sine ambisiøse vekstmål gjennom å innføre mer effektiv, nøyaktigere og tidsbesparende arbeidsflyt.

 

Navn:

Malta Freeport Terminals

 

Sted:

Malta

 

 

Styrking av utstyrseffektiviteten ved Malta Freeport

Oppgaven

For å styrke sine vekstmål satser Malta Freeport på å oppnå høyere prestasjonsnivå gjennom å optimalisere sine prosesser. Selskapet oppdaget at når manuelle jobbtrinnopplysninger ble lagt inn for tidlig eller for sent i forbindelse med driften av sine terminaltraktorer, ble ekspederingsprosessen ineffektiv. Med begrensede muligheter for plassutvidelse, var øking av terminalens gjennomstrømning den eneste muligheten for å forbedre effektiviteten.

Løsningen

Kalmar SmartPath hjelper Malta Freeport til å oppnå større volumer gjennom å styrke utstyrseffektiviteten. Terminaltraktorførere trenger ikke lenger legge inn jobbtrinndata manuelt fordi systemet selv sørger for automatisk oppdatering av jobbstatus og gir konsekvente, nøyaktige opplysninger om både utstyr og containerplasseringer. Kombinert med Navis Prime Route reduserer dette dessuten dødtid og kjøreavstander for truckene, noe som gir reduserte driftskostnader.

Resultatet

Malta Freeport implementerte først visualiseringsverktøyet som gir førerne et nøyaktig bilde av plasseringen av utstyr og containere ve terminalen. Etter dette ble jobbtrinnfunksjonen installert for å automatisere fordelingen av jobbstatusoppdateringer. Resultatene har vært over all forventning, og Malta Freeport her planer om å utvide prosessautomatiseringen med flere løsninger fra SmartPort-serien, som f.eks. SmartStack og SmartLift.