Kontakt oss
Kontakt oss

Tarmac, Storbritannia

Etter å ha brukt gaffeltrucker fra mange forskjellige produsenter opp gjennom årene, vil jeg bestemt anbefale Kalmar fremfor alle andre. Bob Godfrey, Senior operations manager, Tarmac Building Products

Kalmar utstyrer Storbritannias største produsent av bygningselementer med en ny flåte.

Kalmars gaffeltrucker er en kraftfull løsning for Tarmac Building Products

Oppgaven

Tarmac Building Products (TBP) er Storbritannias største leverandør av tunge bygningsprodukter, og de leverer løsninger til en lang rekke forskjellige bygningsprosjekter i helle byggbransjen.

Med en sterk merkevare og anerkjente produkter krever TBP robust utstyr for å sikre at håndteringen av materialer utføres på en god måte. Dette inkluderer å flytte på materialer rundt om på forskjellige anlegg i Storbritannia ved hjelp av gaffeltrucker.

Den tidligere flåten med gaffeltrucker var forholdsvis gammel og utdatert, og TBP iverksatt et utskiftningsprogram for å kjøpe inn nytt utstyr. Disse truckene hadde ganske mange timer bak seg i sin levetid og nærmet seg raskt slutten på normal levetid. Det kom til et punkt hvor TBP måtte bestemme seg for å overhale dem eller erstatte dem.

Løsningen

Løsningen ble å kjøpe inn en ny flåte med 13 middelsstore gaffeltrucker fra Kalmar. Hver enkelt type gaffeltruck er laget for å gi fordeler for gitte miljøer, og det gjør dem ideelle for lasting av en lang rekke tunge bygningsmaterialer som TBP benytter. Den nye maskinflåten gir høy ytelse og manøvrerbarhet, eksempelvis er alle gaffeltruckene utstyrt med siste generasjon Stage IIIB-motorer for lavt drivstofforbruk. Hydraulikksystemet benytter variable pumper til tunge løft, og det innebærer at energibruken begrenses til den faktiske ytelsen, mens den innovative EGO-førerhytten øker førerkomforten og produktiviteten.

Resultatet

TBP er kjempefornøyd med sin investering i ny flåte med gaffeltrucker, og førerne er spesielt fornøyde med den økte komforten, ergonomien, kjøreegenskapene og sikkerheten i sine nye maskiner.

Det er ganske vanlig at førere liker trucker av et spesielt merke, og for førerne i TBP er Kalmar en soleklar favoritt. Det å bruke trucker de er fortrolige med betyr at førerne i TBP ikke trenger å sette sikkerheten i fare. Kontrollsystemet er også av svært høy kvalitet, og med mindre svingradius er truckene enklere å styre og bedre egnet til bruk i miljøer med tunge løft, og det er nettopp dette Kalmars maskiner er laget for.