Kontakt oss
Kontakt oss

Kalmars terminaltraktorer styrker driften ved Sveriges viktig eksportsentral

Kalmar har lang erfaring i å oppfylle disse kravene. Selskapet gjør en meget god jobb. Torbjörn Wedebrand, Managing Director, Wallhamn AB

Løsningen RORO-terminaler

Wallhamn havn – Sveriges største privateide havn – bruker fire spesialtilpassede Kalmar terminaltraktorer for å opprettholde sin posisjon som en suksessrik sentral for den svenske eksportindustrien.

Kalmars terminaltraktorer styrker driften i Wallhamn havn

Oppgaven

Som et viktig svensk eksportknutepunkt krever Wallhamn førsteklasses håndteringsutstyr. "Nye maskiner sørger for sikker og rask håndtering når skipene ligger i havn. Det er veldig viktig at vi kan stole på maskinene når de trengs," sier Torbjörn Wedebrand, Managing Director, Wallhamn AB. Miljøfaktorer er også et viktig hensyn for kunden, og en av hovedgrunnene til at de valgte traktoren Kalmar TR618i.

Løsningen

TR618i IIIB-motoren er drivstoffgjerrig, og traktoren kan dessuten vise til svært gode egenskaper innen sikkerhet og dimensjonsstabilitet. Maskinene er ombygget for å redusere totalhøyden til ca. tre meter, slik at de kan brukes ombord i skip med lav dekkhøyde. Kalmar drifter i tillegg et stedlig verksted for å sikre maksimal oppetid for traktorene.

Resultatet

Wallhamns fire Kalmar TR618i terminaltraktorer sikrer pålitelig drift og sørger for at bedriften kan losse og laste fartøy rakt og effektivt. Traktorenes drivstoffgjerrige motorer bidrar til å redusere driftskostnadene og forbedre havnens miljøytelse. De er dessuten gode eksempler på Kalmars evne til å spesialtilpasse utstyr for å oppfylle kundens spesielle behov.