Kontakt oss
Kontakt oss

Alle løsninger

Materialhåndtering

Uansett hva det er dere håndterer, for å holde virksomheten i gang kreves det pålitelig og rask overføring av materialer til det neste trinnet i produksjonen eller forsyningskjeden. Våre tilbud dekker praktisk talt alle bruksområder i en lang rekke bransjer, inkludert papir og masse, stål og vindkraft.
Fortsett å lese

Logistikk og distribusjon

Distribusjon handler om hastighet – faste driftssykluser har topprioritet. Kalmars distribusjonstraktorer er spesiallaget for praktisk og effektiv drift i terminalmiljøer, og er bygget på vår erfaring som mangeårig leder innen terminaltraktorløsninger.
Fortsett å lese

RoRo-terminaler

Med mer enn 4500 maskiner i drift i dag er Kalmar bransjens største leverandør av RoRo-utstyr. Våre løsninger for RoRo-terminaler er konstruert for å holde hjulene i gang uansett vær. Vi kan dessuten levere RoRo-løsninger tilpasset deres spesifikke behov. 
Fortsett å lese

Containerterminaler

Våre løsninger for containerhåndtering er internasjonalt anerkjent som bransjestandard for energieffektivitet, pålitelighet og livstidskostnader. Vårt tilbud dekker hele spekteret av utstyr for containerhåndtering.
Fortsett å lese