Kontakt oss
Kontakt oss

Kalmars utstyrs- og tjenesteløsninger for logistikk og distribusjon

Fordi tid er penger

Bedrifter som er spesialisert innen distribusjon av detaljvarer, matvarer og andre typer varer må forholde seg til strenge tidsskjemaer. Distribusjonssentre og forskjellige typer lagerhus blir dessuten stadig mer krevende å drifte når det gjelder sikkerhet. effektivitet og miljøytelse. Kalmar tilbyr distribusjonstraktorer, reachstackere og gaffeltrucker som er spesiallaget for praktisk og effektiv drift i terminalmiljøer. De er bygget på mange tiårs erfaring som leder innen løsninger for terminaldistribusjon, og vårt utstyr innebærer lave driftskostnader, ypperlig manøvrerbarhet, uovertruffen komfort og enkelt vedlikehold.

Europe Container Terminals (ECT)

European Container Terminals har 13 Kalmar reachstackers fire trucker for håndtering av tomme containere ved sin innlandsterminaler, alle dekket av en fem års vedlikeholdsavtale. Utstyret sørger for høy løftekapasitet og fremragende miljøytelse
Fortsett å lese

Swedwood, Sverige

Swedwood Hultsfred fokuserer på produksjon av PAX garderober for IKEA-butikker. Da de skulle strømlinjeforme driften og lagerutstyret, valgte de den elektriske Kalmar ECF80-6 gaffeltrucken til å mate den helautomatiske produksjonslinjen.
Fortsett å lese

Tilbud

Se våre produkter, tjenester eller automatiseringsløsninger i praktisk bruk

Reachstackere

Kalmars reachstackere er laget for å effektivisere driften. En Kalmar reachstacker gir deg høy ytelse, brukervennlig betjening, lave driftskostnader og fremragende miljøytelse.