Kontakt oss
Kontakt oss

Vår historie

Bygge opp en virksomhet for dere

Kalmar er et uavhengig forretningsområde i Cargotec. Vi er markedsleder innen utstyr for håndtering av gods, automatisering og tjenester for havner. Innovasjon har alltid stått sentralt i vår virksomhet – vi konsekvent revolusjonert løsningene for containerhåndtering til fordel for våre kunder. 

Innovasjon har alltid stått sentralt i vår virksomhet. Vi utviklet den første industrielle straddlecarriern på 1940-tallet, og den første RoRo-trucken på 1970-tallet. For å imøtekomme behovet for mer effektiv håndtering av containere, kommersialiserte Kalmar den første generasjonen av rechstackers på 1980-tallet og, introduserte ti år senere den første containerhåndtereren for bruk i røft terreng. Vårt første skritt innen terminalautomatisering tok vi for over 20 år siden.

Med disse, og mange andre, innovasjoner har vi revolusjonert gods- og containerhåndteringsbransjen. Og med vår lidenskap, kombinert med vår erfaring og inngående kjennskap om bransjen, er vårt mål å overgå deres forventninger gang på gang.

I dag er Kalmar ledende i bransjen innen automatisering av havner og energieffektiv håndtering av gods. Vi er unike når det gjelder vår evne til å sømløst integrere forskjellige terminalprosesser. Vi ønsker å være god og verdsatt samarbeidspartner for dere – en som kan levere den komplette løsningen: de beste produktene, omfattende tjenester og unik integrerings- og automatiseringsmuligheter til fordel for deres virksomhet.

Vårt løfte kan kort oppsummeres slik: få hvert løft til å telle.