Kontakt oss

Det bredeste spekteret av løsninger og tjenester for havner, terminaler, distribusjonssentre og tungindustri

Egon Evertz KG, Tyskland

Kalmar har spesialbygget verdens største reachstacker for det tyske firmaet Egon Evertz KGs behov for å håndtere spesialstålplater.

Les mer

Truffer, Sveits

Truffer AG driver en av de største steinbruddene i Sveits. Deres nye store helt er gaffeltrucken DCF500 – dens løftekapasitet på 50 tonn gjør den perfekt for transport av steinblokker i bedriftens steinbrudd høyt oppe i Alpene.

Les mer

TPS Valparaiso, Chile

Kalmar høynet 12 RTG-er for Terminal Pacifico Sur Valparaíso (TPS) i Chile, og det resulterte i en økt lagringskapasitet på 20 prosent.

Les mer

SSA Marine, Long Beach

Hele spekteret av SmartPort-løsninger for prosessautomatisering bidrar til å redusere kostnader, øke effektiviteten og forbedre sikkerheten ved den avanserte nordamerikanske terminalen.

Les mer

Kalmars sine løsninger

Materialhåndtering

Uansett hva det er dere håndterer, for å holde virksomheten i gang kreves det pålitelig og rask overføring av materialer til det neste trinnet i produksjonen eller forsyningskjeden. Våre tilbud dekker praktisk talt alle bruksområder i en lang rekke bransjer, inkludert papir og masse, stål og vindkraft.
Fortsett å lese

Logistikk og distribusjon

Distribusjon handler om hastighet – faste driftssykluser har topprioritet. Kalmars distribusjonstraktorer er spesiallaget for praktisk og effektiv drift i terminalmiljøer, og er bygget på vår erfaring som mangeårig leder innen terminaltraktorløsninger.
Fortsett å lese

RoRo-terminaler

Med mer enn 4500 maskiner i drift i dag er Kalmar bransjens største leverandør av RoRo-utstyr. Våre løsninger for RoRo-terminaler er konstruert for å holde hjulene i gang uansett vær. Vi kan dessuten levere RoRo-løsninger tilpasset deres spesifikke behov. 
Fortsett å lese

Containerterminaler

Våre løsninger for containerhåndtering er internasjonalt anerkjent som bransjestandard for energieffektivitet, pålitelighet og livstidskostnader. Vårt tilbud dekker hele spekteret av utstyr for containerhåndtering.
Fortsett å lese

Kalmars sine tilbud

Automatiserte stablekraner

Funnet i 4 historier

Gaffeltrucker

Funnet i 14 historier

Containertrucker med mast

Funnet i 3 historier

Reachstacker

Funnet i 12 historier

RTG-kraner

Funnet i 3 historier

Skip-til-kai-kraner

Funnet i 1 historier

Shuttle Carriers

Funnet i 2 historier

Straddlecarriers

Funnet i 4 historier

Terminaltraktorer

Funnet i 4 historier

Automatisering

Funnet i 7 historier

Tjenester

Funnet i 8 historier