Dette nettstedet bruker informasjonskapsler for å gi deg den beste brukeropplevelsen og tilby økt funksjonalitet. Les mer
Kontakt oss
Kontakt oss

Klar for bruk, klar for fremtiden.

Kalmars ASC-system gir betydelige fordeler for virksomheten i dag, og vil dessuten gjøre deg klar for en komplett automasjonsløsning for fremtiden. Med Kalmars funksjoner vil du kunne optimalisere både plassutnyttelsen og containerkapasiteten fra første dag på et anlegg. Systemet kan også tas i bruk på en og en stabel på eksisterende terminaler, slik at du ikke får avbrudd i den daglige driften.

Bygg en helautomatiserte containerterminal.

Du kan enkelt bygge en helautomatisert containerterminal basert på det nyeste Kalmar ASC-systemet slik:
1. Kalmar AutoShuttles™ benyttes til å flytte containere mellom kaien og stablene
2. Kalmars automatiserte truckhåndteringssystem tas i bruk på landsiden.
Dette gir helt enkelt en komplett automatisert løsning som vil fungere både på en sikker og effektiv måte.

 

Effektiv og Pålitelig.

Våre automatiserte stablekraner er spesialbygd fra bunnen av, der hver detalj er designet for å gi en effektiv og pålitelig kran som kan kjøre 24/7. Med en optimalisert lett ramme kan du forvente reduserte driftskostnader samt kostnadene til infrastruktur, uten at dette går på bekostning av kranens konstruksjonsmessige kvalitet.

Automatisk stablekranterminal

Automatiserte stablekransystemer sørger for høyest mulig kapasitet og stabletetthet. ASC-terminalen optimaliserer gjennomstrømningen og plassutnyttelsen. 

Automatisert håndtering av vogntogAutomatiseringsmodulen på landsiden sørger for sikker og effektiv styring av alle transportsystemer, og Kalmars automatiserte håndtering av vogntog opprettholder konstant høy produktivitet. Truckstyringsteknologien er basert på målinger utført med lasere når kranen nærmer seg trucken. 

.

Kalmar TLS

 

Kalmar TLS er nøkkelen til å utnytte det fulle potensialet i automatiseringen. Det sikrer at det automatiserte utstyret og terminalens driftssystem fungerer optimalt og samtidig håndterer de unntakene som er typiske for deres drift.

DP World London Gateway

Kalmars automatiseringsløsninger er hjertet i DP World London Gateway. Med en totalkapasitet årlig på 3,5 millioner TEU-er, satses det på automatisering for å oppnå optimal produktivitet og reduserte driftskostnader.

Les mer

DP World Brisbane

Samarbeidet mellom DP World og Kalmar har gjort Brisbane havn til en av de høyest automatiserte anleggene i verden. Automatiseringen legger til rette for en økning i terminalens årlige kapasitet fra 600 000 til 900 000 TEU-er samt forbedre kundeservicen.

Les mer

TraPac, USA

Med en kombinasjon av forskjellige automatiseringsteknologier og spesialtilpasninger basert på terminalens fysiske begrensninger, har Kalmar sikret effektiv bruk av plassen samt optimalisert kapasitet for TraPac.

Les mer

HHLA, CTB, Tyskland

Den eldste og største containerterminalen i Hamburg beholder sin lederposisjon ved å doble kapasiteten uten å kreve mer plass.

Les mer