Kontakt oss
Kontakt oss

Essential terminaltraktor TL2

- Bygget for å vare

Essential terminaltraktor TL2.

Vi har utformet vår nye serie av Kalmar TL2 terminaltraktorer gjennom vår lokale kunnskap og mangeårige erfaring med å produsere over 60 000 terminaltraktorer på verdensbasis.  I 1958 bygget Kalmar sin første terminaltraktor. Siden den gang har de klart å beholde en ledende markedsposisjon ved å levere maskiner av høy kvalitet med innovative funksjoner som kommer brukerne til gode.

Vår nyeste maskin bygger på vår testede og utprøvde plattform, slik at du får en pålitelig og robust maskin som kan takle de mest krevende forhold. Vår TL2 terminaltraktor er bygget for å vare.

Teknisk informasjon

Teknisk informasjon Specifications for TL2
Akselavstand (mm)
2956-3200
Motor
Cummins
Utveksling
Allison

Bygget på en utprøvd plattform.

Med over 10 000 maskiner bygget på vår testede og utprøvde plattform på verdensbasis, kan du forvente en terminaltraktor som er klar til å takle de mest krevende oppgaver. Med vår utprøvde plattform får du et felles elektrisk system og standardiserte kontrollpaneler, noe som gjør det lettere for føreren å bytte maskiner.

 

Bygget sterk.

Du får et svært stabilt og robust boltet chassisdesign, som er enklere og raskere å vedlikeholde, reparere og modifisere enn et sveiset chassis. Dette vil redusere reparasjonstidene og er mer fleksibelt hvis du noen gang skulle ønske å modifisere chassiset.

 

Bygget for å spare deg for penger.

Smart programmering kombinert med vår svært effektive drivlinje kan redusere det totale drivstofforbruket med opptil 15 %. Dette sparer deg for penger og reduserer samtidig CO2-utslippene betraktelig.

 

Bygget for komfort.

Vår nye TL2-førerhytte er utformet for å gi førerne komfort og kontroll, selv under krevende forhold. Førerhytten er utstyrt med et forbedret klimaanlegg og har justerbart sete og ratt for å sikre at føreren har det komfortabelt og kan prestere optimalt.

Felles elektriske systemer.

Alle maskiner som er bygget på vår globale plattform, bruker de samme feilkodene for rask og enkel feilsøking.

 

Et standardisert førerkontrollpanel.

Alle våre nye maskiner har lignende kontroller og grensesnitt, noe som gjør det lettere å gå fra en maskintype til en annen.

 

Færre bevegelige deler.

Med TL2-maskinens hydraulikksystem vil du ha færre bevegelige deler å vedlikeholde enn i mekaniske alternativer, noe som sparer deg for enda mer tid.

 

Lettere og raskere service.

Med en førerhytte som enkelt kan løftes og alle servicepunktene tilgjengelige fra bakken, vil du kunne utføre service både raskere og sikrere.

 

Lange serviceintervaller.

Med industriledende serviceintervaller vil terminaltraktoren bruke mindre tid på verksted og mer tid på faktiske arbeidsoppgaver.

 

Sikker tilkomst.

TL2 har sklisikre flater og håndtak for enkel og sikker tilkomst til førerhytten og den bakre plattformen.

 

Bedre oversikt.

Vår nye førerhytte gir bedre oversikt både forover og bak over den bakre plattformen, slik at føreren kan kjøre sikkert til enhver tid.

 

Mer utstyr å velge mellom.

I tillegg til ulike motorer, akslinger og svingkranser er det mye annet tilbehør du kan velge for å dekke dine behov. Her vil vi bare nevne noe:

 

 • Støtdempere foran: for komfortabel kjøring.
 • 300 liters diesel tank
 • Brannslukker
 • Egne farger på hytte og chassis
 • Utvidet støtfanger foran
 • Tilhengerstopper: for beskyttelse av førerhytten ved tilkobling av tilhenger.
 • Spesielle farger på kabin og/eller chassis
 • Utvidet frontfanger 6" (ca. 15 cm)
 • Tilhengerstopp
 • Lufthorn
 • LED-frontlys
   
   
   

ofte stilte spørsmål

Kan jeg spore ytelsen til en Kalmar Essential Terminaltraktor i sanntid?

Vårt utvalg av Kalmar Essential Terminaltraktorer er klare til å kobles til Kalmar Insight, et sanntids verktøy for utstyrsstyring. Med Kalmar Insight kan du spore ytelsen, drivstofforbruket, se sjokk og varsler, og håndtere vedlikeholdsaktiviteter for utstyret ditt, noe som gjør at du kontinuerlig kan optimalisere ytelsen til lastebilene dine.

Leverer Kalmar Essential Terminaltraktor på kvalitet og pålitelighet?

Kalmar Essential Terminaltraktor leverer på Kalmars rykte om å levere pålitelig og godt bygget utstyr - noe som gjør den til stor verdi for prisen. Essential Shunt eller Yard truck er bygget med kvalitetsmaterialer og deler, noe som gjør den ikke bare svært pålitelig, men også en lastebil som vil ta mindre tid og innsats å vedlikeholde sammenlignet med eldre lastebiler.

Hva slags chassis har Kalmar Essential Terminaltraktor?

Kalmar Essential Shunt eller Yard Truck har et boltet chassis, ikke et sveiset chassis. Dette gjør det lettere å vedlikeholde og servicere chassiset og reduserer risikoen for sprekker, som er et vanlig problem med et sveiset chassis.

Hva er forskjellen mellom en Terminaltraktor, Yard Truck Shunt Truck eller RoRo Traktor?

Yard Trucks, Shunt Trucks, RoRo Traktorer og Terminaltraktorer er nøyaktig samme maskin brukt for godshåndtering på ferge terminaler (RoRo), havner og terminaler og industrielle fasiliteter. Dette er bare forskjellige navn som brukes i ulike deler av verden. Hos Kalmar refererer vi til dem som Kalmar Terminaltraktorer globalt.