Kontakt oss
Kontakt oss

Gaffeltruck 5-9 tonn

En industriell diesel gaffeltruck DCG50-90. En gaffeltruck fra Kalmar er en lønnsom investering. Med denne lette gaffeltrucken kan du produsere mer på kortere tid, noe som gir økt avkastning og høyere produktivitet.

Gaffeltruck - Summa summarum

En gaffeltruck kan kjøres hardt skift etter skift, uten at det oppstår tekniske problemer. Så enkelt er det, i hvert fall i teorien. I praksis er det nettopp dette vi i Kalmar kan gi deg.

At en gaffeltruck er solid holder ikke alene. Du trenger også en gaffeltruck med god driftsytelse og nyttige funksjoner for å kunne jobbe effektivt på anlegget. DCG50-90 har et teknologiske kvalitetsnivå som oppfyller behovene til selv de dyktigste førerne.

En Kalmar gaffeltruck har i gjennomsnitt 10 prosent høyere produktivitet enn vår tidligere modell, DCF50-90. Forskjellen mellom gjennomføring av elleve løft i stedet for ti på samme tid, kan se liten ut. Men i løpet av et helt år, for ikke å snakke om hele gaffeltruckens levetid, blir det mye penger. Det samme gjelder også for drivstofforbruket som blir 15 prosent lavere hvis du bruker gaffeltrucken i Kalmars egenutviklede Eco-modus. Prisen på en ny gaffeltruck må derfor ses i sammenheng med de totale livsløpskostnadene. 

En gaffeltruck tilpasset dine behov

I likhet med andre deler av produksjonssystemet må gaffeltrucken tilpasses til dine driftsbehov. Og det er mye man må tenke på før de kan fungere optimalt. Kalmar er kjent verden over for sine spesialtilpassede gaffeltrucker. DCG50-90 er ikke noe unntak.I likhet med de andre maskinene i Kalmar G-generasjonen, har den mange funksjoner som kan tilpasses.

Bransjespesifikke tilpasninger

Med tanke på de mange justeringsmulighetene i vår gaffeltruck er det ikke overraskende at vi har kunder i både papirproduksjon, tre, stål, betong og offshore for å nevne noen.

Stort utvalg av tilbehør til gaffeltruck

Vår gaffeltruck kan utstyres med det løfteutstyret du måtte trenge i din bransje, inkludert rørklemmer, hendler for flere paller, spolebukker eller annet spesialutstyr.

Gaffeltruck med tre ytelsesinnstillinger

Føreren kan optimalisere gaffeltruckens driftsytelse til det faktisk behovet, for eksempel med lavt drivstofforbruk eller stor kraft. Alt gjøres fra den komfortable og populære EGO-førerhytten ved ganske enkelt å trykke på en knapp under drift.

 

 

Viktige funksjoner gaffeltruck

DCG50-90 gaffeltruck er full av smarte funksjoner som styrker produktiviteten og reduserer de miljømessige konsekvensene av driften.

Gaffeltruck med ECO-kjøremoduser
Velg mellom 3 forskjellige driftsmoduser med et knappetrykk.I ECO-modus kan du senke gaffeltruckens drivstofforbruket med opptil 15%.

Reverserbar hydraulisk vifte
Vifteretningen kan reverseres for å fjerne skadelig støv og partikler fra kjøleren og filtrene - perfekt for gaffeltruck i støvete miljøer som for eksempel sagbruk.

Gaffeltruck med utstyr for tunge løft
DCG50-90 gaffeltruck kombinerer en robust design med fantastisk sikt.Velg mellom en rekke master, gafler og utstyr for forskjellige bruksområder.

Ergonomisk styring
DCF50-90 gaffeltruck finnes både med miniratt og spakstyring for presis manøvrering i travle omgivelser.

De nyeste motorgenerasjonene
Stabile og miljøvennlige ACGP-dieselmotorer reduserer drivstofforbruket og oppfyller Stage IV/Tier 4 utslippsstandarden for gaffeltruck.

Produktivitetsforbedring
Ved å optimalisere drivverket og det hydrauliske systemet, har vi forbedret gaffeltruckens produktiviteten med 10% sammenlignet med den forrige motorgenerasjonen. 

Enklere service og færre vedlikeholdskrav
Alle inspeksjonspunktene er lette å nå fra stående posisjon på grunn av den vippbare førerhytten. Første service for gaffeltrucken trengs først etter 500 timers drift.

Teknisk informasjon Spesifikasjoner gaffeltruck
Løftekapasitet (kg)
5000-9000
Lasttyngdepunkt (mm)
600-900
Akselavstand (mm)
2100-2800
Motor
ACGO
Utveksling
ZF eller hydrostatdrev
Kabinvalg
EGO førerhytte
Teknisk informasjon Spesifikasjoner gaffeltruck
Løftekapasitet (lbs)
9000-20000
Lasttyngdepunkt (tommer)
24-36
Akselavstand (tommer)
83-110
Motor
ACGO
Utveksling
ZF eller hydrostatdrev
Kabinvalg
EGO førerhytte