Kontakt oss
Kontakt oss

Kranrådgivning og -inspeksjon

Øk kranens ytelse og tilgjengelighet, og forleng dens levetid


Tekniske rådgivningstjenester hjelper dere med å øke kranutstyrets ytelse og tilgjengelighet – og forlenge dets levetid – uansett merke. Kalmars kraneksperter vil hjelpe dere med å velge riktig oppgraderingsløsning for deres behov, og dere kan også få råd om den beste fremgangsmåten ved større skader eller nødreparasjoner.

Analyse og forlengelse av kraners levetid

Vi identifiserer og inspiserer kritiske bærende elementer og komponenter i kranen deres basert på deres eget behov for forlenget levetid for utstyret. Vi definerer alle forsterkninger ved hjelp av påkjennings- og tretthetsberegninger.

Teknisk forprosjekt

Vi leder dere gjennom den kompliserte prosessen med å spesifisere og velge den beste oppgraderingsløsningen for å forbedre utstyret deres og dets driftsmessige ytelse. Vi står for spesifikasjoner, arbeidets omfang, budsjetter, teknisk design, valg av leverandører, produksjon, installasjon og idriftsettelse. Et tekniske og kommersielt forprosjekt kan for eksempel identifisere den beste fremgangsmåten hvis dere har behov for å øke en krans høyde for å kunne betjene større fartøy, eller dere ønsker å identifisere den beste måten å redusere drivstofforbruk og utslipp på ved deres terminal.

Skadevurdering og nødtjenester for kraner

Vi kan still med alt teknisk arbeid for evaluering av skadede kraner og kraner som underpresterer. Og skulle det verst tenkelige skje, som kollaps, kollisjon eller andre alvorlige hendelser, er vårt spesialistteam på vakt og kan vurdere kranens stabilitet og trygge sikkerheten ved terminalen deres.

Er du interessert i å lære mer?

Kontakt nærmeste slagsteam

Send oss en e-post