Kontakt oss
Kontakt oss

Kalmars nye serie av RMG-kraner drar fordel av den omfattende erfaringen til Nelcon, en pioner innen RMG-kraner, og Kalmar, som har over 30 års erfaring med å levere automatiske stablekraner (ASC-er) til terminaler over hele verden. Kalmars RMG-kraner, som er ideelle for kompakt stabling i containerterminaler eller i krevende kombitransportapplikasjoner, vil gi din virksomhet en sværtpåliteligog effektiv kran.

Designet til å dekke dine behov.

Kalmar vet at designfleksibilitet er avgjørende, noe som er grunnen til at Kalmars RMG-kranerbygges nøyaktig etter dine spesifikasjoner, noe som gjør dem egnet for greenfield-anlegg eller eksisterende brownfield-operasjoner. De kan kombineres med Kalmar horisontal transport eller mobile utstyr for å gi en komplett løsning for kombitransport og containerterminaler.Alle Kalmar RMG-kraner har elektriske drivenheter som er svært effektive, gir en eksepsjonelt jevn drift og som har null utslipp.

 

Klar for fremtiden.

Alle Kalmar RMG-kraner kan betjenes manuelt, eksternt eller automatisk. Selv om du velger en manuelt betjent kran i dag, kan den modifiseres senere for fjernstyring eller automatisk drift når du er klar. Uansett hvilken type RMG-kran du betjener, vil Kalmar kontinuerlig oppgradere kranens operativsystem for å sikre at den alltid fungerer optimalt.

Stor fleksibilitet. 

Våre RMG-kraner (brokraner på skinner) produseres i henhold til dine spesifikasjoner og kan ha et skinnespenn på 20–55 meter, en løftekapasitet på opptil 65 tonn, en rekkevidde på opptil 18 meter og en stablehøyde på opptil 1 over 6.

Valg av løpevogner.

Du kan ha en fast løpevogn som bidrar til en strømlinjeformet kranprofil, eller en dreibar løpevogn med et optimalisert dragersystem som har svært lav vekt, men likevel beskjedent omfang.

Brokran.

Antallet hjul og drivmekanismer kan skreddersys til hvert prosjekt.

Helelektrisk.

Kalmars RMG-kraner har elektriske drivenheter på 50 eller 60 Hz og kan trekke strøm enten via en kabeltrommel eller en strømskinne, og de er dermed renslige og miljøvennlige med null utslipp ved kranen.

 

 

Enklere service og vedlikehold.

Serviceplattformer rundt RMG-konstruksjonen gir enkel og sikker tilgang for service og vedlikehold. Kalmar Care kan tilby en rekke service- og vedlikeholdsavtaler for kranen, slik at den får mest mulig tilgjengelig brukstid.