Kontakt oss
Kontakt oss

Super Gloria Reachstacker

- Klar for å håndtere dine tyngste løft.

Kalmar Super Gloria Reachstacker

Ingen oppgave for stor.

Kalmar Super Gloria Reachstacker er i stand til å håndtere laster på opptil 130 tonn når den arbeider alene eller over 200 tonn når den arbeider i tandem med en annen Super Gloria Reachstacker. Denne reachstackeren kan utstyres med en rekke forskjellige tilbehør, noe som gjør den egnet for en rekke forskjellige industrielle applikasjoner.

 

Alle Kalmars motvektmaskiner, inkludert reachstackere, tomcontainer trucker og gaffeltrucker, har blitt oppdatert for å møte sikkerhetsstandarden EN 1175:2020 for å sikre at arbeid med en Kalmar-maskin er så trygt som mulig.

Teknisk informasjon

Teknisk informasjon Kalmar DRG450-1300
Løftekapasitet (kg)
max 130000
Akselavstand (mm)
8250-9250
Motor
Volvo 285 kW
Utveksling
ZF 5WG
Kabinvalg
EGO
Stage emission
EU3/Tier 3, EU4/Tier 4F, EU5
Modeller
Toplift (yard & barge), Intermodal, Tool carrier, Lifting hook
Teknisk informasjon Kalmar DRG450-1300
Løftekapasitet (lbs)
max 287000
Akselavstand (tommer)
325" - 364"
Motor
Volvo 285 kW
Utveksling
ZF 5WG
Kabinvalg
EGO
Stage emission
EU3/Tier 3, EU4/Tier 4F, EU5
Modeller
Toplift (yard & barge), Intermodal, Tool carrier, Lifting hook

Hvor pålitelige er Kalmar Reachstackere?

Med over 15 000 container- og materialhåndterere bygget på vår G-generasjonsplattform, har Kalmar Reachstackere bygget et rykte for å kunne håndtere nesten enhver last effektivt og sikkert.

Trygt og effektivt.

Alle våre reachstackere er svært effektive og er tilgjengelige med enten EU Stage 3A, 4 eller 5 og US EPA Tier 3 eller Tier 4-Final utslippsstandardvurderinger.

Du får et valg av

  • kraftige, men drivstoffeffektive motorer
  • Intelligent operativsystem
  • Verdensklasse arbeidsmiljø for sjåførene dine.

Du kan også velge mellom en rekke drivstoffbesparende alternativer som Stop/Start-teknologi og ECO Drive, hvor du kan redusere drivstofforbruket ditt med opptil 20%. Hver eneste av våre reachstackere kommer med alle de nyeste sikkerhetsfunksjonene og en rekke alternativer for ytterligere å forbedre sikkerheten til sjåførene dine.

 

Hvilke applikasjoner kan Super Gloria Reachstacker brukes til?

 

Alle Kalmar Reachstackere er utstyrt med et innovativt boom-design som både er sterkt og har god mobilitet og rotasjon, noe som gjør det egnet for håndtering av en rekke materialer for forskjellige industrier. Du kan også velge blant et bredt utvalg av tilbehør, som er designet for å hjelpe deg med å håndtere dine tyngste laster med letthet.

Kalmar Super Gloria Reachstackere med en løftekapasitet på opptil 130 tonn er egnet for:

 

  • Stål og Metaller. Med kroker, magneter og gripevedlegg tilgjengelig, er vår Super Gloria Reachstacker egnet for håndtering av slabs, plater, ark, blomser, billetter, barrer, rør, coils, armeringsjern og støpte deler.

 

  • Energi. Med løftekapasiteter på opptil 130 tonn, kan du trygt håndtere alle vindenergikomponenter, som tårnseksjoner, naceller og vindturbinblader eller andre tunge gjenstander brukt i olje- og gassindustrien, som offshore rør og store rørruller.

 

  • Forhåndsprodusert betong. Betongbygningseksjoner eller andre forhåndsproduserte gjenstander som fundamenter, tunnelseksjoner, søyler eller bjelker kan håndteres med letthet. Store marmorplater eller bølgebrytere kan også håndteres med tillegg av stropper eller andre spesialiserte vedlegg.

 

  • Tunge og bulkvarer. Uansett hva dine tunge løftebehov er, har vi et vedlegg og en reachstacker som kan bygges for å møte dine spesifikasjoner.

 

  • Logistikk. Logistikk og bevegelse av alle typer tung last må håndteres raskt, effektivt og med omsorg. Med et stort utvalg av løftekapasiteter og vedlegg kan vi bygge maskinen du trenger.

 

  • Gruvedrift. Reachstackere kan spille en vital rolle i forsiktig eller presis håndtering av en rekke tunge og store varer, inkludert spesialstørrelse containere, store dekk, tunge gruvekomponenter og annen overdimensjonert last.

All støtten du trenger.

Kalmar har et fullt spekter av støttetjenester for å hjelpe deg med å holde reachstackerne dine i bevegelse. Kalmar Care tilbyr en rekke servicepakker som kan tilpasses dine spesifikke behov, mens Kalmar MyParts gir deg tilgang til et omfattende utvalg av reservedeler, inkludert dekk som kan bestilles på nettet og leveres hvor som helst i verden.

Kan HVO100-drivstoff brukes med min Kalmar Super Gloria Reachstacker?

Kalmar Super Gloria Reachstackere utstyrt med en Volvo-motor er sertifisert for bruk av HVO100-drivstoff – med alle nye reachstackere som kan bruke HVO100 med en gang. Hvis du eier en eldre sertifisert maskin, trenger du bare å diskutere med ditt lokale Kalmar-støtteteam om utstyret ditt trenger en mindre oppgradering, eller om det er klart til å begynne å bruke HVO100 med en gang.

Begynn å kutte CO2-utslippene dine med opptil 90% så snart du begynner å bruke HVO100-drivstoff.

For å finne ut mer om HVO100 klikk her.

Ofte stilte spørsmål

Hvorfor er Super Gloria passende for vind industrien?

Kalmar Reachstackere har etablert et godt rykte når det gjelder å håndtere tunge komponentdeler for vindindustrien som nav, blader, tårn og naceller. Disse tunge og store komponentene kan løftes med letthet når reachstackeren din er utstyrt med ett av Kalmars spesialisttilbehør.

Hvordan måler jeg ytelsen til min Reachstacker?

Kalmar Insight kan gi deg informasjon om din Kalmar Reachstacker for gjennomgang og analyse, slik at du kan måle ytelsen i sanntid og ta beslutninger for å bidra til å forbedre ytelsen. Kalmar Insight kan også hjelpe deg med å håndtere vedlikehold av maskinparken din mer effektivt med Kalmar Insight Vedlikeholdsmodul.

Hvilke tilleggsutstyr er tilgjengelige?

Kalmar Super Gloria Reachstackere kan utstyres med et bredt utvalg av løftevedlegg som håndterer et bredt spekter av laster, som inkluderer: – Løftekroker, CombiLifts, Top Lift Spreaders, Vippe Spreaders, Gripere, Enkelte eller Doble Magneter, Rørhåndterere og vedlegg spesifikke for Lekterhåndtering.