Dette nettstedet bruker informasjonskapsler for å gi deg den beste brukeropplevelsen og tilby økt funksjonalitet. Les mer
Kontakt oss
Kontakt oss

Super Gloria Reachstacker

- Klar for å håndtere dine tyngste løft.

Super Gloria Reachstacker Vindkraft

Det fleksible valget for å løfte virksomheten din. Våre reachstackere for industriell håndtering er designet for å forbedre effektiviteten og sikkerheten for alle løfteoppgaver. Den innovative designen av bom gir utmerket rotasjon. Det store spekteret av tilbehør gjør at Kalmar-maskiner kan tilpasses for et stort utvalg av bruksområder, inkludert stålhåndtering, vindkraft og andre krevende løfteoppgaver. Som et eksempel har vår forståelse av den komplekse logistikken i den raskt voksende vindkraftindustrien hjulpet oss med å levere utstyr skreddersydd for å løfte maskinhus, turbinblader, søyler og naceller.
 

De mest testede maskinene i verden er laget av Kalmar. 

For alle de ulike krav til materialhåndtering, kombinerer vi vår erfaring med innovasjon og dette gjør at Kalmar er kjent for pålitelighet og kvalitet.

 

Kalmar innen vindkraft

Transport av maskinhus, turbinblader, tårn og naceller er krevende. Våre reachstackere er et pålitelig og fleksibelt verktøy for et bredt spekter av operasjoner innen vindkraftsektoren, og kan utstyres med vårt spesialutstyr som gjør løftingen trygg og enkel.

Vindkraft modeller:

 

  • Kapasitet opp til 70 tonn
  • Løftehøyde opp til 13,0 m
  • Rekkeveidde opp til  9,0 m
  • 5 modeller

 

Sikkerhetspakke.

Ta sikkerheten til neste nivå med vår forbedrede Safety Solution-pakke som inkluderer en rekke automatiserte sikkerhetsfunksjoner for å gjøre driften enda tryggere. Funksjonene som er inkludert i pakken kan også monteres på hvilken som helst Kalmar reachstacker eller tom containerhåndterer, samt de fleste andre merker av denne typen utstyr.