Kontakt oss
Kontakt oss

RTG-kran

Alle våre RTG-løsninger er konstruert for pålitelig, effektiv, sikker og kostnadseffektiv drift

Kalmar E-One² RTG is en maskin med lavt utslipp og lavt vedlikeholdsbehov som enkelt kan tilpasses hybriddrift – E-One² Hybrid RTG reduserer drivstofforbruket ytterligere ved hjelp av regenererende energi for heising. E-One² SmartPower RTG byr på store drivstoffbesparelser sammenlignet med tradisjonelt utstyr og gir en perfekt balanse mellom produktivitet og kostnadseffektivitet. E-One² Zero Emission RTG er en helelektrisk kran som ikke har hverken utslipp, eller og hydraulikkolje.

AutoRTG

AutoRTG

Styrk produktiviteten, effektiviteten og sikkerheten ved terminalen deres gjennom å fornye leasingen av deres eksisterende RTG-er med en automatiseringsoppgradering fra Kalmar.

Zero Emission RTG

E-One² Zero Emission RTG

Kalmar E-One² Zero Emission RTG har et 100 prosent elektrisk drivsystem som ikke produserer hverken utslipp eller motorstøy og eliminerer helt behovet for hydraulikkolje.

Hybrid RTG

Kalmar Hybrid RTG

Med Kalmar Hybrid RTG kan du kutte drivstoffkostnader for RTG-kraner med opptil 56 prosent takket være vårt smarte energiakkumulerings- og regenereringssystem, og samtidig redusere utslipps- og støynivåene.

SmartPower RTG

E-One² SmartPower RTG

Kalmar E-One² SmartPower RTG bruker opptil 10 liter mindre drivstoff i timen enn en konvensjonell RTG, takket være dens betydelig mindre dieselmotor og intelligente kraftstyringssystem.

Klassisk RTG

E-One² RTG

E-One² RTG kombinerer det beste av teknologier for diesel og elektrisitet for fremragende drivstoffbesparelser, lave utslipp og enkelt vedlikehold. Den er utstyrt med en lavutslipps-dieselmotor og en helelektrisk tralle, hjulsvinging og spreder