Dette nettstedet bruker informasjonskapsler for å gi deg den beste brukeropplevelsen og tilby økt funksjonalitet. Les mer
Kontakt oss
Kontakt oss

Kalmar Hybrid RTG

Med Kalmar Hybrid RTG kan du kutte drivstoffkostnader for RTG-kraner med opptil 56 prosent takket være vårt smarte energiakkumulerings- og regenereringssystem, og samtidig redusere utslipps- og støynivåene. 

 

Reduser drivstoffkostnader uten å gå på akkord med produktiviteten

Kalmar Hybrid RTG kombinerer en mindre dieselmotor med et regenerativt energiakkumuleringssystem for å gi drivstoffbesparelser på opptil 56 prosent sammenlignet med de fleste dieseldrevne RTG-kranene på markedet. Systemet optimaliserer automatisk motorens turtall etter kraftbehovet, mens akkumuleringssystemet fanger opp overskytende energi fra containerhåndtering, bremsing og kranbevegelser, som deretter kan brukes til løfteoperasjoner. I tillegg til å gi betydelige drivstoffbesparelser kan Kalmar Hybrid RTG også bidra til å redusere støy- og utslippsnivåene ved din terminal.

Av avanserte funksjoner kan vi bl.a. nevne elektromekanisk anti-svingsystem, SmartProfile anti-kollisjonssystem for stabling, SmartView kamerasystem og et helt nytt intuitivt grafisk brukergrensesnitt (GUI) for føreren. Kalmars RTG-kraner kan fås med bredde opp til 10+1, noe som gir deg høy stabletetthet og effektiv arealutnyttelse.

Saigon Newport Company, Vietnam

Saigon Newport Company, Vietnams største containeroperatør har tatt i bruk Kalmars nullutslipps brokraner med gummihjul (RTG-er) for å innfri sine behov for kapasitet og miljøytelse.

Les mer

OPA, Oslo havn

Verdens mest avanserte RTG-kranautomatisering løfter effektiviteten til nye høyder i Norges største godshavn

Les mer