Dette nettstedet bruker informasjonskapsler for å gi deg den beste brukeropplevelsen og tilby økt funksjonalitet. Les mer
Kontakt oss
Kontakt oss

Kalmar E-One² SmartPower RTG

Kalmar E-One² SmartPower RTG bruker opptil 10 liter mindre drivstoff i timen enn en konvensjonell RTG, takket være dens betydelig mindre dieselmotor og intelligente kraftstyringssystem. Ved vanlig bruk, håndtering av 9 til 18 containere i timen, gir E-One² SmartPower RTG den perfekte balansen mellom produktivitet og kostnadseffektivitet.

Teknisk informasjon

Teknisk informasjon Kalmar SmartPower Specifications
Heisehastighet
20/58 m/min
Løpevognhastighet
70 m/min
Travershastighet
130 m/min
Tillatt arbeidsbelastning SWL
41 t

Uovertruffen ytelse kombinert med lavere drivstofforbruk

E-One² RTG kombinerer det beste av teknologier for diesel og elektrisitet for fremragende drivstoffbesparelser, lave utslipp og enkelt vedlikehold. Den er utstyrt med en lavutslipps-dieselmotor og en helelektrisk tralle, hjulsvinging og spreder. Ettersom den ikke benytter hydraulikk er servicen likefrem og det er færre komponenter som må inspiseres og vedlikeholdes. E-One² RTGs vedlikeholdsintervall på 1000 timer er det lengste i bransjen. Den valgfrie variable hastighetsgeneratoren gir drivstoffbesparelser på opptil 45 prosent ved å automatisk optimalisere motorens rpm etter behovet. Denne innovative teknologier kan redusere CO2-utslippene med 100 000 kg i året sammenlignet med en konvensjonell RTG, basert på et drivstofforbruk på 21 liter i timer og 4000 driftstimer i året.

Saigon Newport Company, Vietnam

Saigon Newport Company, Vietnams største containeroperatør har tatt i bruk Kalmars nullutslipps brokraner med gummihjul (RTG-er) for å innfri sine behov for kapasitet og miljøytelse.

Les mer

OPA, Oslo havn

Verdens mest avanserte RTG-kranautomatisering løfter effektiviteten til nye høyder i Norges største godshavn

Les mer