Dette nettstedet bruker informasjonskapsler for å gi deg den beste brukeropplevelsen og tilby økt funksjonalitet. Les mer
Kontakt oss
Kontakt oss

Kalmar E-One² Zero Emission RTG

Kalmar E-One² Zero Emission RTG har et 100 prosent elektrisk drivsystem som ikke produserer hverken utslipp eller motorstøy og eliminerer helt behovet for hydraulikkolje. Dens forenklede konstruksjon betyr dessuten at den har behov for betydelig mindre vedlikehold enn en dieseldrevet RTG.

Teknisk informasjon

Teknisk informasjon E-One2 RTG spesifikasjoner
Heisehastighet
58 m/min., 5 s
Løpevognhastighet
70 m/min., 4 s
Travershastighet
130 m/min., 8 s
Tillatt arbeidsbelastning SWL
41 t
Teknisk informasjon

Gir deg mer for mindre

Dens forenklede konstruksjon betyr dessuten at den har behov for betydelig mindre vedlikehold enn en dieseldrevet RTG. Ved vanlig bruk vil det å erstatte en eksisterende dieselkran med en E-One² Zero Emission RTG gi besparelser på opptil 600 liter med motorolje i året. Det elektriske drivsystemet eliminerer helt behovet for vedlikehold av motorkomponenter, og det betyr langt mindre nedetid og reduserte vedlikeholdskostnader. Sammenlignet med en dieseldrevet RTG har en Kalmar E-One² Zero Emission RTG 90 prosent mindre utslipp.

Saigon Newport Company, Vietnam

Saigon Newport Company, Vietnams største containeroperatør har tatt i bruk Kalmars nullutslipps brokraner med gummihjul (RTG-er) for å innfri sine behov for kapasitet og miljøytelse.

Les mer

OPA, Oslo havn

Verdens mest avanserte RTG-kranautomatisering løfter effektiviteten til nye høyder i Norges største godshavn

Les mer