Dette nettstedet bruker informasjonskapsler for å gi deg den beste brukeropplevelsen og tilby økt funksjonalitet. Les mer
Kontakt oss
Kontakt oss

Erfaring som teller.

Kalmars skip-til-kai kran (STS) har stabiliteten og effektiviteten terminalen trenger for å opprettholde produktiviteten og oppnå en konkurransefordel. Den forenklede modulære designen er lett og solid, gir enklere vedlikehold og kan tilpasses til dine eksakte spesifikasjoner. Uansett hvor du er i verden, er vi med deg hele veien, fra planlegging og spesifikasjon til levering, servicestøtte og oppgraderinger.

Fordi skip-til-kai kran (STS) er så utrolig viktige for en containerterminal, lønner det seg virkelig å ha en kunnskapsrik og erfaren partner som alltid stiller opp.

På dagens travle containerterminaler kan en effektivisering av skipenes omlastingstid gi havnen en stor konkurransefordel. Med sin kjappe drift og enestående tilgjengelighet er våre STS-løsninger laget for at du skal oppnå nettopp det.

Med over 40 års erfaring innen teknikk, bygging og oppgradering av dette kritiske utstyret - pluss flere innovasjoner i bransjen, har vi eksperter på alt fra planlegging og spesifikasjon til vedlikehold og levering av reservedeler, i tillegg til oppgraderinger og ettermonteringer.

Evyapport, Tyrkia

Kalmar leverte to kaikraner til den ledende tyrkiske havnen Evyapport i forbindelse med et stort prosjekt for å utvide containerdriften på havnen. Ved hjelp av kranene økte havnen sin årlige behandlingskapasitet fra 400 000 til 750 000 TEU.

Les mer