Kontakt oss
Kontakt oss

AutoShuttle™

Kalmar AutoShuttle™ kan strømlinjeforme driften deres og gjøre den enda mer konkurransedyktig. Andre viktige fordeler er blant annet lengre tid mellom hver service og så godt som ingen nedetid som følge av personskader.

Teknisk informasjon

Teknisk informasjon AutoShuttle spesifikasjon
Stablehøyde (9'6)
2 containere
Løftekapasitet (kg)
40/50 tonn
Motor
Diesel/Diesel-elektrisk/Hybrid
Heisesystem:
Smoothlift, Elektrisk vinsjwire
Teknisk informasjon AutoShuttle spesifikasjon
Stablehøyde (9'6)
2 containere
Motor
Diesel/Diesel-elektrisk/Hybrid
Heisesystem:
Smoothlift, Elektrisk vinsjwire

Strømlinjeform den horisontale transporten deres

Et skytteltrucksystem øker hastigheten i driften deres betydelig fordi containeroverleveringen ikke krever at det må være både kran og transportmiddel tilstede samtidig. Kraner kan sette containere på bakken klar til å hentes fra buffersoner i stedet for å kaste bort verdifull tid på å plassere dem på trailere.

Automatiser eksisterende maskinpark

Nesten alle skytteltruckmodeller fra Kalmar kan automatiseres på en kostnadseffektiv måte. Vi kan fremtidssikre skytteltruckene i produksjonen ved å konfigurere dem for både manuell og helautomatisk drift, og på den måten gi dere friheten til å bevege dere mot automatisering i deres eget tempo.

DP World London Gateway

Kalmars automatiseringsløsninger er hjertet i DP World London Gateway. Med en totalkapasitet årlig på 3,5 millioner TEU-er, satses det på automatisering for å oppnå optimal produktivitet og reduserte driftskostnader.

Les mer

DP World Brisbane

Samarbeidet mellom DP World og Kalmar har gjort Brisbane havn til en av de høyest automatiserte anleggene i verden. Automatiseringen legger til rette for en økning i terminalens årlige kapasitet fra 600 000 til 900 000 TEU-er samt forbedre kundeservicen.

Les mer