Kontakt oss
Kontakt oss

Terminaltraktor

Riktig løsning for din virksomhet siden 1958.

Kalmar er verdens ledende produsent av terminaltraktorer, og har levert mer enn 70 000 enheter siden den første terminaltraktoren ble bygget i 1958. Vi har et bredt utvalg terminaltraktorer som er spesielt utviklet for bruk i havner og terminaler, lager og distribusjon, industri og intermodale løsninger.

Kalmar T2

Kalmar T2

Kalmar T2 terminaltraktor er utviklet med vår kunnskap, sammen med det du har fortalt oss gjennom dine erfaringer.

Ottawa T2

Kalmar Ottawa T2

Kalmar Ottawa T2 er siste generasjons maskin fra bedriften som oppfant terminaltraktoren i 1958. Konstruert for å få orden, kontroll og effektivitet innen trailerhåndtering.

Elektrisk T2E

Kalmar Elektrisk T2E

Kalmar elektriske terminaltraktorer er rene, grønne og svært effektive. De kjører med mindre støy, partikler og utslipp, noe som gjør dem tryggere og sunnere for både sjåfør og miljø.

Heavy TR618i (4WD) og TT618i

Kalmar Heavy Terminaltraktor TR618i og TT618i

Kalmar har laget banebrytende i-modeller terminaltraktor med forbedringer i levetidholdbarhet og førerkomfort. Sluttresultatet er robust pålitelighet og fremragende ytelse ved flytting av tung last i tøffe havneforhold.

Essential TL2

TL2 Essential terminaltraktor.

Kalmar TL2 Essential forenklet terminaltraktor er bygget på vår testede plattform, som sikrer at du får en pålitelig og robust maskin som takler de tøffeste forholdene.