Kontakt oss
Kontakt oss

Essential terminaltraktor T2E.

Vår forenklede Kalmar Essential TL2 terminaltraktorer ble utviklet med bakgrunn i vår lokale kunnskap og mangeårige erfaring gjennom produksjonen av mer enn 70 000 terminaltraktorer. I 1958 bygget Kalmar sin første terminaltraktor. Siden den gang har de klart å beholde en ledende markedsposisjon ved å levere maskiner av høy kvalitet med innovative funksjoner som har en positiv påvirkning på driften.

Vår nyeste maskin bygger på en testet og utprøvd plattform, slik at du får en pålitelig og robust maskin som kan takle krevende forhold. Våre Essential TL2 terminaltraktor er bygget for å vare.

Bygget på en utprøvd plattform.

Med over 10 000 maskiner bygget på vår plattform, kan du forvente en terminaltraktor som er klar til å takle krevende oppgaver. Med på plattformen får du et felles elektrisk system og standardiserte kontrollpaneler, noe som gjør det lett for førere å bytte maskiner.

Bygget solid.

Du får et stabilt og robust boltet chassis, som er enkelt og raskt å vedlikeholde, reparere og modifisere sammenlignet med et sveiset chassis. Dette reduserer reparasjonstidene og er mer fleksibelt hvis du skulle ønske å modifisere chassiset.

Bygget for å gi deg besparelser.

Smart programmering kombinert med vår svært effektive drivlinje kan redusere det totale drivstofforbruket med opptil 15 %. Dette sparer deg for unødige kostnader og reduserer samtidig CO2-utslippene betraktelig.

Bygget for komfort.

Vår nye Essential førerhytte er utformet for komfort og kontroll, selv under krevende forhold. Førerhytten er utstyrt med et forbedret klimaanlegg og har justerbart sete og ratt for å sikre at føreren har det komfortabelt og kan prestere optimalt.

Felles elektriske systemer.

Alle maskiner som er bygget på vår globale plattform, bruker de samme feilkodene for rask og enkel feilsøking.

Et standardisert kontrollpanel.

Alle våre nye maskiner har lignende kontroller og grensesnitt, noe som gjør det lett å gå fra en maskintype til en annen.

Færre bevegelige deler.

Med TL2-maskinens hydraulikksystem vil du ha færre bevegelige deler å vedlikeholde enn i mekaniske alternativer, noe som sparer deg for enda mer tid.

Lettere og raskere service.

Med en førerhytte som enkelt kan løftes og alle servicepunktene tilgjengelige fra bakken, vil du kunne utføre service både raskere og sikrere.

Lange serviceintervaller.

Med industriledende serviceintervaller vil terminaltraktoren bruke mindre tid på verksted og mer tid på faktiske arbeidsoppgaver.

Sikker tilkomst.

Kalmar TL2 Essential har sklisikre flater og håndtak for enkel og sikker tilkomst til førerhytten og den bakre plattformen.

Bedre oversikt.

Vår nye førerhytte gir god oversikt både forover og bak over den bakre plattformen, slik at føreren kan kjøre sikkert til enhver tid.

Mer utstyr å velge mellom.

I tillegg til ulike motorer, akslinger og svinghjul er det mye annet tilbehør du kan velge for å dekke dine behov. Her vil vi bare nevne noe:

 

  • Hytte for venstrehånds
  • Støtdempere foran for en behagelig kjøring.
  • 300L dieseltank
  • Brannslukker.
  • Egne farger på hyye og chassis.
  • Utvidet støtfanger foran 6"
  • Tilhenger brems
  • Luft horn
  • LED kjørelys
Teknisk informasjon Spesifikasjoner for TL2
Akselavstand (mm)
2956-3200
Motor
Cummins
Utveksling
Allison
Teknisk informasjon Spesifikasjoner for TL2
Motor
Cummins
Utveksling
Allison