Kontakt oss
Kontakt oss

Ottawa T2E Elektrisk Terminaltraktor

Elektriske terminaltraktorer er både miljøvennlige og svært effektive. De produserer mindre støy, partikler og utslipp, noe som gjør dem tryggere og sunnere for sjåførene å betjene, og ideelle for bruk innendørs eller ute. Med mindre bevegelige deler og et intuitivt diagnosesystem vil service ta kortere tid, koste mindre og bidra til å forbedre maskinens oppetid. Er det ikke på tide at du ble med på den elektriske revolusjonen?

Ledende innen lading - leveres fra 2021.

Å bruke rene drivstoffkilder som elektrisitet til å drive utstyret ditt er fremtiden, og vil hjelpe deg å oppfylle eventuelle fremtidige lovkrav.

 

Du vil også dra nytte av:

 

Elektrisk terminaltraktor vil redusere drivstoffkostnadene dine dramatisk, å bytte til elektrisitet som drivstoff vil spare deg for penger dag ut og dag inn.

Elektrisk terminaltraktor gir deg mindre vedlikehold og høyere oppetid, og en forbedret føreropplevelse. Samlet gjør dette at sjåføren oppnår høyere produktivitet.

Elektrisk terminaltraktor kan kjøre i opptil tre skift om dagen uten at det går ut over driftseffektiviteten. Dette oppnås ved å kombinere mulighet for lading i pauser med bulkladning under ståtid.

 

Elektrisk terminaltraktor reduserer karbonavtrykket ditt og gir et sunnere arbeidsmiljø, med mindre støy og utslipp bedrer du ditt miljø omdømme.

For å finne ut mer besøk gjerne vårt virtuelle utstillingslokale

Bedre sikkerhet og komfort samt økt produktivitet.

Enklere å kjøre.

En elektrisk terminaltraktor fungerer annerledes enn en dieseldrevet terminaltraktor. Akselerasjonen blir jevnere, med mer kraft i dreiemomentet, noe som forbedrer sjåførenes kontroll.

Tryggere å kjøre.

Med sklisikre tilgangspunkter og innstegshåndtakt er det trygt å komme inn og ut av maskinen. Sjåførene vil også dra nytte av bedre oversikt fordi eksosrøret er borte.

Økt komfort.

Med en ergonomisk designet hytte og et svært effektivt klimasystem, vil sjåføren ha det mer komfortabelt og kjøre mer effektivt.

Teknologi du kan stole på.

Elektrisk terminaltraktor drevet av litium batteri med en egen omformer ombord, gjør at du enkelt kan lade batteriene raskt og effektivt.

Overvåk batteri statusen.

Din elektriske terminaltraktor er utstyrt med et avansert overvåkingssystem, slik at du kan følge ladingen fra minutt-til-minutt og se nøyaktig når du trenger å lade batteriene.

Teknisk informasjon T2E Specifications
Akselavstand (tommer)
126
Utveksling
6 speed Automated Transmission
Batteries
(1) 12 Volt Maintenance Free “System Start” Group 31 132 kWh (3 box) Lithium Ion Batteries
Axles
Front: Meritor FF-961, 12,000 lb rated steer axle Rear: Meritor RS-24-160, 30,000 lb. rated 7.17:1 ratio
Power Control
Integrated 170 kW / 70 kW onboard motor inverter / battery charger unit