Kontakt oss
Kontakt oss

"Vi må ha en sulten holdning og tenke som utfordrere"

Erika BarbosaErika Barbosa

Vice President, Sales & Services, Kalmar, Latin-America, Panama

Erikas jobb som VP for Sales and Services i Latin-America er å støtte sine medarbeidere som går gjennom omstilling, og å hjelpe dem med å nå sine mål. Hos Cargotec har hun spesielt likt den tilbakelente bedriftskulturen og forpliktelsen til ledelsen.

"Min viktigste oppgave er å sikre at mitt team har det de trenger for å lykkes. Vi må være fleksible nok til å dekke kundenes behov - besøke dem ofte, forstå deres forventninger og gripe mulighetene. Vi er et ledende selskap, men fordi konkurransen er svært tøff, må vi ha en sulten holdning og tenke som utfordrere. For å kunne oppnå veksten vi forventer, må vi få på plass ulike strategier, planer og handlinger, og da er evnen til omstilling svært viktig. Men det er aldri lett med omstilling, og min oppgave er å forklare hvorfor det kreves og å støtte teamet i gjennomføringen.

Det gleder meg når jeg ser folk som liker å arbeide, også når det er utfordrende. Det krever lidenskap og entusiasme, noe som er viktig for å kunne nå mål. Jeg er også glad for kundene våre, som stoler på oss. Jeg møtte nylig en leder i et selskap som hadde hatt en rekke problemer. Jeg ble rørt da han fortalte meg at han var svært glad for at vi alltid stilte opp for selskapet hans, og at han stoler på våre medarbeidere og gode produkter.

Jeg liker allsidigheten og engasjementet i Cargotec, og jeg liker den omgjengelige bedriftskulturen. Som nykommer har jeg blitt positivt overrasket over hvor mye selskapet investerer i lederopplæring og coaching. Dette sikrer at våre ledere tilegner seg kompetansen de trenger for at teamene skal nå sine mål og gjennomføre strategiene."

 Tilbake til uttalelser fra medarbeidere