Kontakt oss
Kontakt oss

"I det daglige arbeidet gjør vi praktisk talt fremtid om til nåtid"

Jason GasparikJason Gasparik

Director of Sales, Ports & Terminals Americas, Charlotte N.C., USA

Som ung gutt hadde jeg ingen tradisjonelle drømmer om å bli politi eller brannmann, men jeg likte å få ting til å fungere, så jeg drømte nok mer om en jobb innen teknikk og salg.

Jeg begynte hos Kalmar i 2001 som Sales/Applications Engineer for mobilt utstyr og gikk deretter over til å selge containerhåndterere på vestkysten av USA. Jeg sluttet i selskapet i 2008 for å utforske andre muligheter, og kom tilbake til Kalmar igjen etter en 10 års tid. I dag er jeg Director of Sales for Ports and Terminals for USA og Canada. For meg var dette et personlig karrieremål, men også en faglig mulighet da jeg ønsket å jobbe med det som skjer innen automasjon. Jeg mener at Kalmar er ledende innen terminalautomasjon. I det daglige arbeidet gjør vi praktisk talt fremtid om til nåtid.

Til daglig tar jeg hånd om kunderelasjoner, salgstilbud, prosjekter og muligheter for USA og Canada; jeg samarbeider med kollegaer i Finland og Kina - det er alltid på et globalt nivå. Å være global er en fordel for Kalmar og kundene, da vi bruker vårt globale nettverk til å forstå og jobbe i denne bransjen. Vi jobber sammen, alltid klare til å hjelpe hverandre, og med vår avanserte teknologi pusher vi hele tiden grensene.

Med Kalmar føler jeg at det bare er fantasien som setter grenser. Det byr seg alltid muligheter som man kan vokse på. Vi er ledende innen terminalautomasjon og jobber med avansert teknologi, men er stolte over røttene våre og husker alltid hvor vi kommer fra. Jeg liker det faktum at vi kan utfordre det bestående hver dag i arbeidet.

Da jeg var ung, likte jeg å få ting til å fungere og å løse problemer. I dag, hos Kalmar, er jeg med på å utvikle nye løsninger for kundene og bransjen.

 Tilbake til uttalelser fra medarbeidere