Kontakt oss
Kontakt oss

"Teamet mitt har entusiasme, pågangsmot og besluttsomhet."

Jelle van der Waal

Director, Crane Upgrades, EMEA North, Rotterdam

Jeg startet som prosjektleder i Kalmar i 2008, ble leder for prosjekt- og salgsavdelingen i 2011, og gikk derfra videre til å lede driften i Nederland. Påbegynnelsen av 2014 ble jeg bedt om å lede kranoppgraderingsvirksomheten i EMEA Nord.

Kranoppgradering utgjør den største delen av mitt daglige arbeid. Mitt team jobber med alle de forskjellige salgsorganisasjonene til Kalmar i regionen EMEA (Europa Midtøsten og Afrika) Nord og skjøtter markedsandelen på det belgiske og nederlandske markedet.

Det jeg liker best med jobben er kombinasjonen av kontakt med mennesker og å skape innovative løsninger i et teknisk miljø. Jeg trives som del av et team som utstråler entusiasme, pågangsmot og besluttsomhet. Jeg er alltid på jakt etter prestasjoner av høy kvalitet både fra meg selv og fra andre. Kalmars høye standard på merkevare og produkter bidrar mye i så måte.

Utfordringen med jobben min er å holde en strukturert balanse i alle aspekter av min posisjon som leder. Å holde våre løfter overfor kunder, skape innovative løsninger og kjenne til de økonomiske resultatene av dette.

Kalmar er den ideelle bedriften for unge mennesker med høyere teknisk utdannelse og den rette innstillingen til å lære og utvikle egen kompetanse. Hvis du viser den rette innstillingen er ikke aldre noen begrensning for å oppnå en lederstilling.

Tilbake til medarbeider-attester