Kontakt oss
Kontakt oss

"Gå og gjør oss stolte"

 

Joanna Jaszczak 

Joanna Jaszczak

Executive Assistant, Stargard, Polen

De jeg var ung, ville jeg bli brannmann, og det er jeg på en måte i dag. Jeg begynte hos Kalmar i 2012 som HR-lærling i en tre måneder lang turnus. Etter dette ble jeg ansatt som Administration Assistant; seks måneder senere ble jeg forfremmet til Office Administrator. Etter hvert ble jeg Office Administration Specialist, og nå jobber jeg som Administration Leader, der jeg leder mitt eget team, også kjent som "Dream Team".  

Etter at jeg begynte hos Kalmar, har jeg oppdaget at jeg ikke hater mandager, det er heller motsatt, faktisk. Jeg elsker måten denne stillingen delvis er blitt skreddersydd for meg - det er ikke bare en jobb, men et utrolig eventyr! For meg er Kalmar en flott arbeidsplass. Jeg får jobbe med de beste fagfolkene i bransjen, med folk og team fra hele verden på daglig basis; til og med maskinene våre, som monteres her i Polen, ender opp over hele verden.  Vi er et globalt selskap med nordisk sjel, der små detaljer gir et lokalt preg, slik at hvert Kalmar-sted du besøker føles som hjemme. Fra kontorvinduet mitt kan jeg se testbanen, og det er imponerende å se kvaliteten og høyteknologien som brukes i våre maskiner. Det har gått fem år nå siden jeg begynte i selskapet, men hver gang en ferdigstilt maskin forlater fabrikken, er jeg bare nødt til å vinke farvel og si "gå og gjør oss stolte".

Kalmar er et selskap der hver enkelt har like rettigheter og muligheter til å utvikle seg i jobben og til å være seg selv. Hos Kalmar forventes det ikke at du skal gjøre en ekstra innsats, du vil føle at du gjør denne ekstra innsatsen selv - og du vil få mye igjen for det. Min rolle er en blanding av HR, logistikk, innkjøp, sikkerhet, kommunikasjon, reise- og møteorganisering - så teknisk sett tar jeg meg av alle brannene som krever umiddelbar handling. Sånn sett ser jeg på meg selv som en brannmann, slik jeg så for meg som barn.

Joanna fikk mulighet til å lage en video av Kalmars medarbeidere - Se den her.

 Tilbake til uttalelser fra medarbeidere