Kontakt oss
Kontakt oss

"Jeg lærer noe nytt og utvikler meg hele tiden."

Julia Dolgopolova

Account Management Specialist, Helsinki, Finland

Jeg har jobbet ved Kalmars hovedkontor i Helsinki siden 2012. Jeg flyttet til Finland fra St. Petersburg i Russland for å studere bedriftsledelse. I studietiden fikk jeg muligheten til en lærlingestilling hos Kalmar. Etter lærlingtiden ble jeg tilbudt en fast stilling i bedriften.

Jeg trives godt med jobben min i tilbudsutviklingsteamet. Mine daglige oppgaver består i utvikling av Kalmars årlige kundetilfredshetsundersøkelse, kommunikasjon med globale interessenter, samt oppfølging og rapportering av gjennomføringen av undersøkelsen. Jeg har nylig blitt engasjert som prosjektadministrator for et utviklingsprosjekt for styringsverktøy for kunderelasjoner. I denne rollen jobber jeg hovedsakelig med kommunikasjons- og endringsledelsesprosesser.

Etter min mening er det mest interessante med å jobber er at jeg alltid lærer noe nytt og hele tiden utvikler meg. Og Kalmar gir meg rikelig anledning til det. Jobben min er alltid utfordrende og interessant. Det globale aspektet i Kalmar er også viktig, fordi det gjør det mulig for meg å utvikle min kunnskap om global virksomhet og kommunisere med kolleger fra forskjellige deler av verden.

Hele tiden mens jeg har jobbet i Kalmar, har jeg bestandig følt at jeg har tilstrekkelig med fritid til å kunne balansere jobben. Fritid verdsettes, og min fleksible arbeidstid gjør at jeg kan dyrke mine hobbyer og andre aktiviteter.

Jeg synes denne bedriften behandler alle medarbeidere med respekt og tillit, og alle som jobber her føler seg velkomne og verdsatte.

Tilbake til medarbeider-attester