Kontakt oss
Kontakt oss

"Jeg er stolt av mitt teams lidenskap og satsing."

Magdalena Wojtowicz

Sourcing Manager, MAU Stargard, Polen

Jeg startet min karriere som Sourcing Project Manager i Kalmar tidlig i utviklingen av det nye anlegget i Stargard, og ble senere forfremmet til Sourcing Manager. Jeg er heldig som har så mange lidenskapelige medarbeidere rundt meg. Sourcing er virkelig tverrfaglig arbeid og vi jobber med både eksterne leverandører og interne kunder.

Som leder for teamet som jobber med sourcing- og leverandørutvikling, har jeg ansvaret for forsyningskjeden vår i Øst-Europa. Jeg setter mål og utarbeider prestasjonstiltak og beste praksis innen sourcing, og jeg har konstant fokus på utvikling av mitt teams kompetanse.

Den største utfordringen jeg står overfor i jobben min er å håndtere endringer og samtidig oppfylle kundenes høye forventninger. Akkurat som når man styrer en seilbåt er små trinnvise justeringer i retningen den beste måten å opprettholde stabilitet og bærekraftig vekst på.

Det beste med jobben min er arbeidet med mennesker, og spesielt mulighetene jeg har til å hjelpe mine medarbeidere gjennom coaching og støtte. Kalmars globale miljø gir mange karrieremuligheter, og vi har en fantastisk arbeidskultur, flotte medarbeidere og veldig bra produkter.

Det er alltid en utfordring å balansere jobb og privatliv, for jeg elsker jobben min. Men jeg får naturlig hjelp til balanseringen av min lille datter for hun lar meg ikke konsentrere meg om for mye på jobben!

Tilbake til medarbeider-attester