Kontakt oss
Kontakt oss

"Ingen andre organisasjoner kan by på like mange muligheter."

Paweł Piechowiak

Deputy Director HT & Spreaders, og Kalmar Logistics Manager at MAU Stargard, Polen

Jeg startet i Kalmar som Production Planner i februar 2010.
Jeg fikk også ansvaret for å ha overoppsyn med produksjonsplanleggingen ved alle produksjonslinjer, og jeg ble deretter utnevnt til Logistics Leader i juni 2011. I januar 2013 ble jeg forfremmet til Logistics Manager, og ett år etter ble mitt ansvarsområdet utvidet til Deputy Director MAU Stargard.

Mitt daglige arbeid består av å ta imot gjester ved fabrikken, driftsansvar for produkter for horisontal transport og spredere, vedlikehold av bedriftens standarder, lagerdrift samt planlegging av materiell og produksjon. Som andre ledere jobber også jeg med leverandører.

For meg er det morsomste med jobben å finn forbedringspotensial i organisasjonen og vårt dynamiske arbeidsmiljø. Mulighetene for egenutvikling er en annen grunn til at jeg trives så godt i jobben! Det mangler ikke på karrieremuligheter for folk som er villige til å utvikle sine ferdigheter og lære seg nye. Her har vi mulighet til å utvikle oss i vårt lokale arbeidsmiljø og som en del av en global organisasjon. Jeg kjenner ikke til noen annen organisasjon med så store muligheter for både uerfarne og erfarne medarbeidere.

Tilbake til medarbeider-attester