Kontakt oss
Kontakt oss

"Hvis du vil få ting til å skje, kom til oss."

Zhang Shushu

Director, Marketing and Communications APAC, Hong Kong

I begynte i Cargotec i 2011 som kommunikasjonsdirektør for Asia og Stillehavsområdet. Etter hvert som Cargotecs forretningsmodell utviklet seg i løpet av de to siste årene, har min rolle som i den regionale organisasjonen også forandret seg. Siden jeg brukte mer og mer av min tid og innsats til å støtte salgs- og markedsføringsteamene i Kalmar, ble jeg i 2013 utnevnt til direktør for markedsføring og kommunikasjon i Kalmar APAC.

Jeg er ansvarlig for regional markedsføring og kommunikasjon i Asia og Stillehavsområdet. Vi utgir personalmagasiner og e-nyhetsbrev, arrangerer kundeevents, produserer markedsføringsmateriale, driver kampanjer og følger nyheter fra sentrale konkurrenter. I tillegg til rollen min i regionen leder jeg også kontoforvaltningsvirksomheten for Kina. Denne rollen omfatter markedsføring og etterretning, prosessforbedring og samkjøring for kontoadministrasjon, forhandleradministrasjon og salgsadministrasjon i dette enorme markedsområdet.

Jeg samarbeider tett med salgs- og kontoforvaltningsteamet for å ruste dem med effektive verktøy og opplysninger. Jeg samarbeider også med APAC-ledelsen for å fremme god praktisk og intern kommunikasjon. Min spesialrolle som intern instruktør gir meg mulighet til å samarbeide med selgerkolleger fra forskjellige funksjoner og land. Jobben min er utfordrende, men interessant.

Tilbake til medarbeider-attester