Kontakt oss
Kontakt oss

Samarbeid med skoler og universiteter

Spennende muligheter for fremtidige arbeidstakere

Er du på jakt etter å skaffe deg erfaring mens du studerer eller å finne deg en jobb etter fullført utdannelse? Vi tilbyr studenter og nyutdannede inspirerende og fleksible jobbmuligheter i et globalt forretningsmiljø.

 

Fire studenter fra Hamburg erobret Kalmar

Kalmar ga oss - fire studenter fra Euro Business College i Hamburg - muligheten til å lære bedriften å kjenne gjennom en tre måneders praktikantperiode.

Vi hadde tre forskjellige prosjekter i ulike avdelinger: Daniela og Anna jobbet i markedsavdelingen og utviklet et konsept for fremtidig markedsføring. De analyserte styrkene og svakheten i Kalmars tidligere markedsføringsaktiviteter og undersøkte bruken av sosiale og trykte medier.Laura hjalp plasseringsteamet med å innhente tilbud på lagringsprogrammer. Programmet som velges vil skal ha som funksjon å lagre monteringsslipper digitalt. Det tredje prosjektet var i personalavdelingen. Leonie utarbeidet retningslinjer for hvordan man skal implementere integrasjonsledelse i virksomheter.

Vi er glade for at vi tilbragte vår praktikantperiode i Kalmar, og vi føler at vi nå har en sjanse til å kunne lykkes med våre karrierer takket være økt kunnskap, selvtillit og positive fremtidsutsikter som oppholdet hos Kalmar ga oss. Vi er veldig takknemlige for den uforglemmelige tiden vi har hatt i Kalmar, dere vil for alltid være et godt minne for oss.

Skrevet av: Daniela Theil, Anna-Theresia Witt, Laura Knemeyer, Leonie Laatzen

 

Studenter Hamburg redigert 2015

 

Prisvinnende samarbeid med yrkesskoler i Polen

Helt siden Cargotec åpnet sin monteringsvirksomhet i Polen i 2010, har personalavdelingen i MAU Stargard på eget initiativ støttet og utviklet et samarbeid med lokale yrkesskoler.

Representanter for de forskjellige avdelingene ved Kalmar MAU Stargard har regelmessige møter med studenter og lærere og inviterer studenter til omvisning ved fabrikken. Cargotec Polen inviterer også lærere som gjesteforelesere til sine interne opplæringsprogrammer og inviterer til lærlingeordninger for de beste studentene i forskjellige avdelinger.

"Takket være dette tette samarbeidet har de lokale skolene bedre forståelse av behovet i den moderne produksjonsindustrien, og Kalmar har flere godt egnede potensielle kandidater. Dessuten blir elevene bedre forberedt på sin start som yrkesaktiv,” kommenterer Adam Ryniak, Kalmar MAU Director.

 

Studentbilde.JPG

 

Se våre ledige stillinger