Kalmar Insight

Lansering av Kalmar Insight.

Virksomheten genererer hver dag store mengder data fra en rekke kilder som ikke utnyttes optimalt. Utfordringen er å få få mening ut av og få utnyttet disse dataene, og derfor har Kalmar utviklet et nytt ytelseshåndterings og -optimaliseringsverktøy, nemlig Kalmar Insight. For første gang vil terminaloperatører få sanntidsoversikt over produktiviteten og ytelsen mens de arbeider.

Få mening ut av dataene.

Kalmar Insight vil samle driftsdataene fra utstyrsflåten, TOS (Terminal Operating System) og MMS (Maintenance Management Systems) i et tilgjengelig og forståelig format, noe som gir deg full oversikt over operasjonene til enhver tid.

Kalmar Insight gir dashbord for fire ulike brukergrupper.

 

Driftsstyring.

Kalmar Insight gir deg sanntids oversikt over produktiviteten og driften i terminalen, noe som gjør at du kan sette inn strakstiltak for å fjerne flaskehalser. Du kan også se over historiske data som, når de kombineres med sanntidsdata, kan hjelpe deg med å ta beslutninger som kan optimalisere produktiviteten.

Vedlikeholdsstyring.

Ved å dele MMS-informasjonen via Kalmar Insight, kan den vedlikeholds- og driftsansvarlige sammen planlegge driften effektivt, for å sikre tilgjengelighet når det trengs.

HMS-ansvarlige

Med Kalmar Insight kan HMS-ansvarlige enkelt se nylige og historiske hendelser, ulykker og maskinhendelser i både kart- og tidslinjevisninger. I tillegg kan du legge til informasjon som ikke er i systemet, for å opprette en visning av hvert element.

Ledelsen.

Med Kalmar Insight vil ledelsen umiddelbart få tilgang til ytelsesrapporter per skift, dag, uke eller måned. Dermed kan ledelsen identifisere langsiktige produktivitets- og kostnadstrender, der de kan sette inn strakstiltak for å optimalisere driften.