Kontakt oss
Kontakt oss

Kalmar kranoppgraderinger

Alle kraner. Alle oppdrag. Hvor som helst.

Kalmar er en ledende leverandør av kranoppgraderingstjenester med mer enn 100 års erfaring i å hjelpe kunder over hele verden med å få mer ut av eksisterende utstyr. Vi tilbyr et fullt spekter av oppgraderingstjenester – fra rådgivning og inspeksjon til reparasjoner, modernisering og forhøying – gjennom våre regionale kontorer.

Fullt spekter av oppgraderingstjenester i nærheten av dere

Vi tilbyr tjenestene globalt gjennom våre regionale kontorer i Nord-Europa, Middelhavet inkludert Afrika og Midtøsten, Nord Amerika, Sør-Amerika og Asia/Sørøst-Asia.

Rådgivning og inspeksjon


Våre tekniske rådgivningstjenester forbedrer ytelsen og tilgjengeligheten for kranutstyret deres. Les mer om kranrådgivning og -inspeksjon.

Reparasjon og overhaling


Kalmars eksperter kan hjelpe dere med å øke påliteligheten for kranene deres og få defekt utstyr tilbake i drift så raskt som mulig.
Les mer om kranreparasjon og -overhaling.

Flytting

Å flytte en kran – ved hjelp av sjø-, elv- eller landbasert transport – kan være en vanskelig og risikofylt prosess. Vår dyptpløyende innsikt i kranstabilitet og -styrke sikrer at flytteprosjektet utføres problemfritt, trygt og til rett tid.
Les mer om flytting av kraner.

Oppgradering og modernisering

Uansett hvilket merke kranutstyret deres er, kan vi hjelpe dere med å styrke utstyrets ytelse og tilgjengelighet gjennom vårt brede spekter av oppgraderings- og moderniseringstjenester. Kalmar er ledende inne oppgraderinger av kraner.Les mer om oppgradering og modernisering av kraner.

 Er du interessert i å lære mer?

Kontakt nærmeste slagsteam

Send oss en e-post

Northport, Malaysia

Den malaysiske havneoperatøren Northport engasjerte Kalmar for å overhale åtte havnekraner i den hensikt å øke høyden og forlenge levetiden. To av kranene ble forhøyet ved hjelp av et unikt nytt jekkesystem utviklet av Kalmar.

Les mer

TPS Valparaiso, Chile

Kalmar høynet 12 RTG-er for Terminal Pacifico Sur Valparaíso (TPS) i Chile, og det resulterte i en økt lagringskapasitet på 20 prosent.

Les mer

Freeport, Grand Bahama

Freeport på Grand Bahama ble utsatt for en katastrofe da den ble rammet av en tornado i 2010. Det ble gjort store skader på en av verdens topp 100 containerterminaler. Kalmar ble tilkalt for å hjelpe til med å gjenoppta aktivitetene.

Les mer

Aperam, Belgia

Forlenge kranens levetid Kalmar overhaler og moderniserer en traverskran for Aperam stålverk i Belgia.

Les mer