Kontakt oss
Kontakt oss

Kalmar Parts Care

Support på reservedeler holder driften i gang.

Å holde egne lager av reservedeler kan binde opp unødig kapital, og det garanterer heller ikke du har de riktige delene tilgjengelige når du trenger dem. Vi tilbyr Kalmar Parts Care som gir deg full kontroll og oversikt over dine reservedelsprosesser. Basert på en grundig gjennomgang av dine maskiner og din drift, kan vi sammen lage en plan for å forbedre tilgjengeligheten av reservedeler og alle tilhørende prosesser. Kalmar Parts Care frigjør kapital uten at det reduserer maskinens driftstid, og vi kan i tillegg også ta en del av ansvaret for styring og håndtering av reservedeler.

En resevedelsplan tilpasset din virksomhet.

Ønsker du garantert tilgang på deler til en fast pris, eller vil at deler blir bestilt og levert automatisk, kan du stole på Kalmar for støtte. Vi tilbyr tre forskjellige løsninger: Essential, Complete and Optimal.
Alle våre løsninger er utviklet for å hjelpe deg med å redusere uforutsett driftsstopp ved å sørge for at du alltid har de riktige delene tilgjengelig når du trenger dem.

Deler Essential Care

Ved inngått avtale blir delene sendt til deg innen 24 timer - uansett hvor du befinner deg. Du bestiller helt enkelt deler til avtalt pris når du trenger de. Hvis vi ikke oppfyller vår 24-timers garanti får du delene gratis.

Deler Complete Care

Opplev tryggheten av en forutsigbar og fleksibel fastpris avtale for alle reservedeler du trenger til dine maskiner. Med Deler Complete Care kan du forhindre uforutsett driftsstopp ved at du alltid har tilgang til de reservedelene du trenger og samtidig har full kontroll over kostnaden.

Deler Optimal Care

Optimal support av reservedeler for din virksomhet. Deler Optimal Care lar deg fokusere på kjernevirksomhetet mens vi tar hånd om alt relatert til håndteringen av reservedeler. Avtalen inkluderer selvfølgelig alle fordelene nenvt over for "Deler Complete Care" og "Deler Essential Care". Som bonus inkluderer vi også automatisk delebestilling basert på online kontroll av driftsdata fra dine maskiner.

Ta gjerne kontakt med oss

Ring oss hvis du ønsker mer informasjon eller ønsker å avtale et møte for en gjennomgang av hvordan vi kan støtte din virksomhet.