Kontakt oss

Kalmars løsninger setter standarden for energieffektivitet, pålitelighet og livstidsverdi.

Sorter etter:

Førerløse container kjøretøy

Kalmar FastCharge™ AGV

Kalmar har nesten 20 års erfaring innen levering av helautomatiserte løsninger til containerterminaler over hele verden. Dette betyr at Kalmar FastCharge™ AGV er bygd på en godt utprøvd automatiseringsplattform - en som du virkelig kan stole på.

Automatiske stablekraner

Automatiserte stablekraner

Automatiske stablekraner (ASC) er skinnegående kraner for bruk til stabling på oppstillingsplass samt flytting av containere innen stabler. ASC-er plasserer og henter containere fra dedikerte bytteområder plassert i begge ender av stabelen. Kalmars automatiserte stablekran styres og overvåkes av programvarefunksjoner i Kalmar TLS (Terminal Logistic System).

Løsninger for håndtering av bulk

Løsninger for håndtering av bulk

Kalmar tilbyr godt utprøvde, effektive og miljøvennlige lossekraner for skip, mobile lossekraner, lastekraner for skip samt transportsystemer under merkenavnet Siwertell. Alle transportsystemer er fullstendig lukket for å redusere støvutslippet til et minimum og fullstendig eliminere søl.

Essential-serien

Essential-serien

Kalmars Essential-serie bygger på vår utprøvde og testede G-Generation-plattform, som gir deg en svært robust og pålitelig maskin som vil gi deg alt du forventer fra Kalmar, til en uslåelig pris. Serien inkluderer gaffeltrucker, trucker til håndtering av tomme containere og reachstackere.

Gaffeltrucker

Gaffeltruck

Kalmar gaffeltruck har helt siden 1949 vært et foretrukket merke blant kvalitetsbevisste truckførere. Truckene er kjente og ettertraktede på grunn av deres fremragende effektivitet, sikkerhet, pålitelighet – og naturligvis lave driftskostnader. 

Containertrucker med mast

Containertrucker med mast

Kalmars masteutstyr for håndtering av både fulle og tomme containere fås i et stort utvalg av forskjellige kapasiteter og akselavstander for å imøtekomme deres behov.

Reachstacker

Reachstacker

Kalmars teleskopmasttrucker er laget for å hjelpe driften deres – og hele virksomheten – nå nye høyder innen produktivitet. Ved å kombinere vår lange erfaring innen håndtering av materialer og containere med vår innovative teknologi for godshåndtering, byr disse truckene på høy ytelse gjennom hele driftssyklusen, brukervennlig betjening, lave driftskostnader og fremragende miljøytelse.

Håndtering i røft terreng

Håndtering i røft terreng

Kalmars håndteringsløsning for røft terreng er spesialkonstruert for bruk i verdens mest krevende omgivelser. Vårt tilbud består av standard og spesialtilpassede løsninger med teleskopmast- og gaffeltrucker for fjernstyrte logistikkoperasjoner i bransjer som olje og gass, gruvevirksomhet, skogbruk, tog- og oppstillingsplasser samt militære bruksområder. 

RTG-kraner

RTG-kraner

Alle våre RTG-løsninger er konstruert for pålitelig, effektiv, sikker og kostnadseffektiv drift. Våre løsninger består av diesel-, hybrid- og helelektriske kraner.

Skip-til-kai-kraner

Skip-til-kai-kraner

Våre nyskapende og pålitelige STS-løsninger (Skip-to-Shore) er resultatet av over hundre års erfaring med krankonstruksjon og kranteknikk. I dagens travle godshåndteringsmiljøer kan en effektivisering av skipenes omlastingstid utgjøre en stor konkurransefordel for en havn. Med kjapp operasjon og enestående tilgjengelighet er våre STS-løsninger laget for at du skal oppnå nettopp det. Havner verden over stoler på at Kalmars STS-kraner bidrar til å styrke produktiviteten samtidig som de gir et sikkert arbeidsmiljø.

Shuttle Carriers

Shuttle Carriers

Kalmars shuttle carriers forbedrer terminalens gjennomstrømning ved å avlaste skip-til-land- og oppstillingsoperasjonene. De er det ideelle horisontale transportsystemet for terminaler bygget opp rundt automatiske stablekraner eller brokraner på gummihjul.

Straddlecarriers

Straddlecarriers

Kalmars straddle carriers er valgt av terminaloperatører over hele verden fordi disse truckene legger til rette for raskere skip-til-land-kranoperasjoner og mer effektiv drift på landsiden. Kalmarfamilien består av fire produkter og inkluderer vår klassiske modell – verdens mest populære straddle carrier

Terminaltraktorer

Terminaltraktorer

Kalmar er verdens ledende produsent av terminaltraktorer med en årlig leveranse på mer enn 60 000 enheter globalt hvert år. Våre forskjellige terminaltraktormodeller er spesialkonstruert for å imøtekomme behovene ved havner og containerterminaler

Brukt utstyr

Brukt utstyr

Vi selger et bredt spekter av brukt utstyr av førsteklasses kvalitet for alle typer godshåndtering, inkludert teleskopmasttrucker, terminaltraktorer og gaffeltrucker.

SSAB, Sverige

Med Kalmar som samarbeidspartner innen materialhåndtering kan SSAB garantere at førerne alltid har maskiner til disposisjon. En fastprisordning for maskinparken sørger for både driftsmessig og økonomisk kontroll tilpasset verkets behov.

Les mer

Saigon Newport Company, Vietnam

Saigon Newport Company, Vietnams største containeroperatør har tatt i bruk Kalmars nullutslipps brokraner med gummihjul (RTG-er) for å innfri sine behov for kapasitet og miljøytelse.

Les mer

Stockholms Hamnar (Stockholm havn)

Stockholm havn, en av de fem største containerhavnene i Sverige, ønsket seg en oppgradert maskinpark, bedre arbeidsmiljø for førerne og redusert drivstofforbruk. Alt det fikk de – og mye mer.

Les mer