Kontakt oss

Kalmars løsninger setter standarden for energieffektivitet, pålitelighet og livstidsverdi.

Sorter etter:

Automatiske stablekraner

Automatiserte stablekraner

Automatiske stabelkraner (ASC) er skinnegående kraner for bruk til stabling på oppstillingsplass samt flytting av containere innen stabler. ASC-er plasserer og henter containere fra dedikerte bytteområder plassert i begge ender av stabelen. Kalmars automatiserte stablekran styres og overvåkes av programvarefunksjoner i Kalmar TLS (Terminal Logistic System).

Løsninger for håndtering av bulk

Løsninger for håndtering av bulk

Kalmar tilbyr godt utprøvde, effektive og miljøvennlige lossekraner for skip, mobile lossekraner, lastekraner for skip samt transportsystemer under merkenavnet Siwertell. Alle transportsystemer er fullstendig lukket for å redusere støvutslippet til et minimum og fullstendig eliminere søl.

Gaffel trucker

Gaffel trucker

Kalmar har helt siden 1949 vært et foretrukket merke blant kvalitetsbevisste truckførere. Truckene er kjente og ettertraktede på grunn av deres fremragende effektivitet, sikkerhet, pålitelighet – og naturligvis lave driftskostnader. 

Containertrucker med mast

Containertrucker med mast

Kalmars masteutstyr for håndtering av både fulle og tomme containere fås i et stort utvalg av forskjellige kapasiteter og akselavstander for å imøtekomme deres behov.

Reachstacker

Reachstacker

Kalmars teleskopmasttrucker er laget for å hjelpe driften deres – og hele virksomheten – nå nye høyder innen produktivitet. Ved å kombinere vår lange erfaring innen håndtering av materialer og containere med vår innovative teknologi for godshåndtering, byr disse truckene på høy ytelse gjennom hele driftssyklusen, brukervennlig betjening, lave driftskostnader og fremragende miljøytelse.

Håndtering i røft terreng

Håndtering i røft terreng

Kalmars håndteringsløsning for røft terreng er spesialkonstruert for bruk i verdens mest krevende omgivelser. Vårt tilbud består av standard og spesialtilpassede løsninger med teleskopmast- og gaffeltrucker for fjernstyrte logistikkoperasjoner i bransjer som olje og gass, gruvevirksomhet, skogbruk, tog- og oppstillingsplasser samt militære bruksområder. 

RTG-kraner

RTG-kraner

Alle våre RTG-løsninger er konstruert for pålitelig, effektiv, sikker og kostnadseffektiv drift. Våre løsninger består av diesel-, hybrid- og helelektriske kraner.

Ship-to-shore kraner

Ship-to-shore kraner

Vår innovative og pålitelige kranløsning for skip-til-land (STS) er resultatet av mer enn 100 års erfaring innen konstruksjon og bygging av kraner. Med det høye tempoet som preger dagens godshåndteringsmiljø kan det å redusere liggetiden ved kai gi havnen deres en betydelig konkurransefordel. Med sin raske drift og fabelaktige tilgjengelighet er våre STS-løsninger laget for å hjelpe dere med akkurat det. Havner over hele verden satser på STS-kraner fra Kalmar for å hjelpe dem med å styrke produktiviteten og samtidig opprettholde et sikkert arbeidsmiljø.

Shuttle Carriers

Shuttle Carriers

Kalmars skytteltrucker forbedrer terminalens gjennomstrømning ved å avlaste skip-til-land- og oppstillingsoperasjonene. De er det ideelle horisontale transportsystemet for terminaler bygget opp rundt automatiske stablekraner eller brokraner på gummihjul.

Straddlecarriers

Straddlecarriers

Kalmars portaltrucker er valgt av terminaloperatører over hele verden fordi disse truckene legger til rette for raskere skip-til-land-kranoperasjoner og mer effektiv drift på landsiden. Kalmarfamilien består av fire produkter og inkluderer vår klassiske modell – verdens mest populære portaltruck

Terminaltraktorer

Terminaltraktorer

Kalmar er verdens ledende produsent av terminaltraktorer med en årlig leveranse på mer enn 60 000 enheter globalt hvert år. Våre forskjellige terminaltraktormodeller er spesialkonstruert for å imøtekomme behovene ved havner og containerterminaler

Brukt utstyr

Brukt utstyr

Vi selger et bredt spekter av brukt utstyr av førsteklasses kvalitet for alle typer godshåndtering, inkludert teleskopmasttrucker, terminaltraktorer og gaffeltrucker.

SSAB, Sverige

Med Kalmar som samarbeidspartner innen materialhåndtering kan SSAB garantere at førerne alltid har maskiner til disposisjon. En fastprisordning for maskinparken sørger for både driftsmessig og økonomisk kontroll tilpasset verkets behov.

Les mer

Saigon Newport Company, Vietnam

Saigon Newport Company, Vietnams største containeroperatør har tatt i bruk Kalmars nullutslipps brokraner med gummihjul (RTG-er) for å innfri sine behov for kapasitet og miljøytelse.

Les mer

Stockholms Hamnar (Stockholm havn)

Stockholm havn, en av de fem største containerhavnene i Sverige, ønsket seg en oppgradert maskinpark, bedre arbeidsmiljø for førerne og redusert drivstofforbruk. Alt det fikk de – og mye mer.

Les mer