Kontakt oss

Kalmar FastCharge™ AGV

Førerløse kjøretøy (automated guided vehicles – AGV) er helautomatiserte maskiner som flytter containere problemfritt mellom kaia og stabelen. De har et elektrisk fremdriftsystem som er svært energieffektivt og kan lades under drift, noe som fjerner behovet for batteriskift.

Gi deg selv et bedre valg.

Nesten 20 års erfaring innen levering av helautomatiserte løsninger til containerterminaler over hele verden betyr at Kalmar FastCharge™ AGV er bygd på en velprøvd automatiseringsplattform som du kan stole på. Kjøretøyene er basert på en optimalisert stålplattform som håndterer en last på opptil 70 tonn og drives av et energieffektivt elektrisk fremdriftsystem som lades raskt på strategisk plasserte FastCharge™-stasjoner under drift. Dette betyr at både vedlikehold og drift er enklere og mer kostnadseffektivt enn med tradisjonelle, dieseldrevne maskiner.

Enkel integrering.

Våre nye FastCharge AGV-er enkle å integrere i din eksisterende driftsmodell, og de er svært effektive hjelpemidler når du bestemmer deg for å automatisere forflyttingen av containere mellom kaia og stabelen.

Du kan velge en uavhengig, nøkkelklar løsning, eller du kan benytte deg av Kalmar Key, som lar deg integrere Kalmar TLS i ditt eksisterende terminaldriftsystem gjennom en rekke åpne API-er.

Trygg drift.

AGV-enes navigasjonssystem er enkelt å konfigurere og kan brukes i en maskinpark som består av maskiner fra ulike produsenter. Sklisikre tilgangspunkter og tilsvarende toppflate gir personellet trygg tilgang til maskinen, og et laserbasert antikollisjonssystem, sammenpressbare støtfangere og en nødstoppknapp forenkler håndteringen av uventede hendelser.

Reduser utslippene og dermed kostnadene.

Våre AGV-er har et elektrisk fremdriftsystem som gir null utslipp ved kjøretøyet og svært lite støy under drift. De er som standard utstyrt med et regenerativt energisystem, og de kan lades raskt under drift.

Elektrisitet er ikke bare en renere energikilde enn diesel, den er også billigere, og dermed reduseres driftskostnadene straks du setter i gang. 

Skriv inn dine kontaktopplysninger nedenfor for å laste ned dokumentet

Navn er obligatorisk.
Navn er obligatorisk.