Kontakt oss

Automatisk stablekransystem

Fullt operativt før installasjonen starter

Neste generasjon av Kalmars ASC-system gir virksomheten deres et forsprang fordi vi nå kan simulere og optimalisere den automatiske driften deres før systemet faktisk installeres hos dere.

Effektivitet hele veien

Vår unike ende-til-ende automatiseringssystem tar i bruk vår siste generasjon ASC-system i kombinasjon med automatisert håndtering av vogntog og (Auto)Shuttles™, alt integrert med vårt egenutviklede terminallogistikksystem (Kalmar TLS) og det ledende systemet Navis TOS. På denne måten kan automatisering settes i drift raskt og smertefritt samt sikre at terminalen leverer høy gjennomstrømning i tillegg til forutsigbar og pålitelig ytelse døgnet rundt, året rundt.

Automatisk stablekranterminal

Automatiserte stablekransystemer sørger for høyest mulig kapasitet og stabletetthet. ASC-terminalen optimaliserer gjennomstrømningen og plassutnyttelsen. 

Automatisert håndtering av vogntogAutomatiseringsmodulen på landsiden sørger for sikker og effektiv styring av alle transportsystemer, og Kalmars automatiserte håndtering av vogntog opprettholder konstant høy produktivitet. Truckstyringsteknologien er basert på målinger utført med lasere når kranen nærmer seg trucken. 

.

Kalmar TLS

 

Kalmar TLS er nøkkelen til å utnytte det fulle potensialet i automatiseringen. Det sikrer at det automatiserte utstyret og terminalens driftssystem fungerer optimalt og samtidig håndterer de unntakene som er typiske for deres drift.

Skriv inn dine kontaktopplysninger nedenfor for å laste ned dokumentet

Navn er obligatorisk.
Navn er obligatorisk.
Kontroller e-postadressen.