Kontakt oss

Kalmars trucker til håndtering av tomme containere

Vårt utvalg av trucker til håndtering av tomme containere byr på markedsledende styrke og stabilitet for å sikre nøyaktig og enkel plassering av containere. Den fleksible konstruksjonen har sidespredere for håndtering av låsebolter (enkeltstabling) eller krok (dobbeltstabling). Hvert enkelt element – løftemast (også kalt bom), chassis og sidespreder – er laget for maksimal styrke og stabilitet. Vi leverer fire basiskapasiteter på 7, 8, 9 og 10 tonn med en total stablehøyde på opptil 8+1 containere.

Våre trucker til håndtering av tomme containere har løsninger for både enkelt- og dobbeltstabling ved forskjellige løftehøyder, med låseboltfeste eller krokfest for håndtering av gods. Låseboltfestet gjør det enkelt og raskt å bygge opp nivåene ved enkeltstabling, mens krokfestet åpner for dobbeltstabling og økt effektivitet.

Europe Container Terminals (ECT)

European Container Terminals har 13 Kalmar reachstackers fire trucker for håndtering av tomme containere ved sin innlandsterminaler, alle dekket av en fem års vedlikeholdsavtale. Utstyret sørger for høy løftekapasitet og fremragende miljøytelse

Les mer