Kontakt oss

Gaffel trucker

Gaffeltrucker 18–52 tonn

Gaffeltrucker 18–52 tonn

Kalmar DCF180–520 er vår serie for de mest utfordrende løfteoperasjoner. Kalmars store gaffeltrucker har alt dere trenger. Disse kraftige, pålitelige truckene foretrekkes av kunder over hele verden fordi de er pålitelige, fleksible og byr på høy grad av presisjon innen en rekke bruksområder i terminaler og tungindustri.

Gaffeltrucker 9-18 tonn

Gaffeltrucker 9-18 tonn

Gaffeltrucken Kalmar DCG90–180 er laget for å gi best mulig avkastning på investeringen gjennom hele dens levetid. Den er perfekt for krevende bruksområder som ved håndtering av stål og trevirke, og denne gaffeltrucken kombinerer lavt drivstofforbruk og overlegen løfteytelse med enkelt vedlikehold og fremragende pålitelighet. 

Gaffeltrucker 5-9 tonn

Gaffeltrucker 5-9 tonn

Kalmar DCF50–90 er laget for å være en integrert del av produksjonsprosessen deres – en du kan stole på år etter år. Denne førsteklasses gaffeltrucken kombinerer kraftig løfteytelse, fremragende drivstofføkonomi og det beste innen førerkomfort. Den er smekkfull av smarte funksjoner som vil styrke produktiviteten deres og redusere innvirkningen driften deres har på miljøet.

Elektrisk gaffeltruck 5-9 tonn

Elektrisk gaffeltruck 5-9 tonn

Kalmar har lang erfaring med å produsere elektriske trucker. Vi tilbyr elektriske trucker med kapasitet fra 5 til 9 tonn med mange forskjellige akselavstander og bredder. Elektriske trucker er et godt valg når dere håndterer sensitiv last som mat og drikkevarer.