Kontakt oss

Kalmar ECG50–90 elektrisk gaffeltruck

Med vår nyeste generasjon elektriske gaffeltrucker får dere det beste fra to verdener – all ytelsen i en kraftig dieseldrevet truck men uten utslippene, støyen og vibrasjonene. Kalmar ECG50–90 er en god investering som betaler seg på bare to år, takket være dens høye driftseffektivitet, lave vedlikeholdskostnader og lange levetid. Den er smart og rask, og har et tidsbesparende diagnosesystem, enkelt vedlikehold og vår fullt ut justerbare førerhytte med bransjeledende ergonomi.

Har dere råd til å ikke velge Kalmar? 

Uansett hvilken bransje dere er i, så er det viktig at dere har et livssyklus-perspektiv på investeringene deres.

Vår nyeste generasjon med elektriske gaffeltrucker, Kalmar ECG50-90 byr på optimal batteriutnyttelse med opptil 15 prosent lengre driftstid eller tidligere generasjoner med trucker. Den kan dessuten skilte med et markedsledende diagnosesystem som styrker oppetid og fremmer enklere vedlikehold.

Sammenlignet dieseltrucker utgjør energibesparelsen alene 75 % med en elektrisk truck. Dette gjør trucken til en svært attraktiv investering for fremtiden. 

En fornøyelse å kjøre

For førere bur Kalmars EGO-førerhytte på bransjeledende ergonomi og perfekt oversikt rundt hele maskinen. Utformingen av førerhytten kan finjustere for optimal førerstilling og best mulig ytelse, mens det svært reaksjonsvillige hydraulikksystemet forbedrer både presisjonen og det totale kjøreopplevelsen. Det kraftige klimaanlegget gjør førerhytten like komfortable på en varm sommerdag som en kald vinternatt.

En fornøyelse å vedlikeholde

Vedlikeholdskostnadene for en elektrisk truck er betydelig lavere enn for en dieseltruck på grunn av færre bevegelige deler som blant annet startmotor, turbo osv. Sammenligninger viser at forskjellen kan utgjøre så mye som 50 %. Våre nye elektriske trucker er dessuten utstyrt med vårt nyeste elektriske system for rask diagnostisering og nøyaktig feilsøking.  

Et vinnende konsept i det lange løp

Med sine høye driftseffektivitet, lave vedlikeholdskostnader og lange lever ti byr Kalmar ECG50-90 på markedsledende totale livstidskostnader og kan betale seg inn på så lite som to år*.

 

*Beregningene er basert på 2500 driftstimer per år, et dieselforbruk på 8 liter/t til 1,2 €/liter,
og et strømforbruk på 17 kWt per time til 0,12 €/time.

Smart og kjapp

Energieffektiv teknologi
En dag trenger du kanskje hastighet for å få ting gjort raskt. Den neste trenger du kanskje normal kjøring. ECO-modus reduserer energiforbruker med opptil 15 prosent sammenlignet med forrige generasjons modeller.

Behagelig og stillegående
Å kjøre ECG50–90 er en behagelig og stillegående opplevelse uten vibrasjoner og veldig lavt støynivå, og det gjør den til det perfekte valget for innendørsbruk.

Markedsledende diagnostikk
Vårt nyeste diagnosesystem oppdager feil og viser automatisk en feilkode i førerens display, slik at føreren kan ta affære umiddelbart i stedet for å kaste bort tid på feilsøking. Dersom det er behov for å tilkalle en servicetekniker går reparasjonen raskere og nedetiden blir kortere fordi teknikeren kan plukke med seg reservedeler på forhånd basert på opplysningene fra diagnosesystemet.

I trygge hender
Sikkerhet har alltid vært et Kalmar-varemerke, og ECG50–90 er ikke noe unntak.

For alle klimaer
ECG50–90 er testet under tøffe svenske vinterforhold. Den fungerer like godt utendørs som innendørs.

Miljøvennlig
Ingen utslipp som påvirker dine medarbeideres arbeidsmiljø. ECG50-90 går helt uten noen form for fossilt brensel og er det perfekte valget for både innendørs- og utendørsbruk eller håndtering av sensitiv last.  

Beskytt batteriene deres
Å holde batteriene rene og i god stand er helt avgjørende for sikker og pålitelig drift. The latest generation of electric forklifts from Kalmar i equipped with a battery cover that always follows the machine and is easy to even for on person. 

Til tjeneste
Alle servicepunkter kan enkelt nås fra stående stilling, og førstegangsservicen etter 50 timer som krevdes for tidligere generasjoner er erstattet med en førstegangsservice etter 500 timer.

Teknisk informasjon ECG50–90
Løftekapasitet (kg)
5000-9000
Lasttyngdepunkt (mm)
600-1100
Akselavstand (mm)
2100-2800
Motor
Elektrisk
Utveksling
-
Kabinvalg
EGO & EGO OHG
Teknisk informasjon ECG50–90
Løftekapasitet (lbs)
9000-20000
Lasttyngdepunkt (tommer)
24-36
Akselavstand (tommer)
83-110
Motor
Elektrisk
Utveksling
-
Kabinvalg
EGO & EGO OHG

Skriv inn dine kontaktopplysninger nedenfor for å laste ned dokumentet

Navn er obligatorisk.
Navn er obligatorisk.
Kontroller e-postadressen.