Kontakt oss

Gaffeltrucker

Gaffeltruck 60-72 tonn

Gaffeltruck 60-72 tonn

Den nye Kalmar Super Heavy gaffeltruck - en kraftig og allsidig tungløfter. Den løfter og flytter enkelt ekstrem last på opptil 72 tonn. Ideell for stål, betong og annen tungindustri.

Gaffeltruck 18–52 tonn

Gaffeltruck 18–52 tonn

Kalmar DCF180–520 er vår serie for de mest utfordrende løfteoperasjoner. Kalmars store gaffeltruck har alt dere trenger. Disse kraftige, pålitelige truckene foretrekkes av kunder over hele verden fordi de er pålitelige, fleksible og byr på høy grad av presisjon innen en rekke bruksområder i terminaler og tungindustri.

Gaffeltruck 9-18 tonn

Gaffeltruck 9-18 tonn

Gaffeltrucken Kalmar DCG90–180 er laget for å gi best mulig avkastning på investeringen gjennom hele dens levetid. Den er perfekt for krevende bruksområder som ved håndtering av stål og trevirke, og denne gaffeltrucken kombinerer lavt drivstofforbruk og overlegen løfteytelse med enkelt vedlikehold og fremragende pålitelighet. 

Gaffeltruck 5-9 tonn

Gaffeltruck 5-9 tonn

Kalmar DCG50-90 gaffeltruck er designet for å være en integrert del av produksjonsprosessen, en del du kan stole på år etter år. Denne førsteklasses gaffeltrucken kombinerer kraftig løfteytelse, enestående drivstofføkonomi og den beste komforten for kranføreren. Den er full av smarte funksjoner som vil styrke produktiviteten og redusere de miljømessige konsekvensene av driften.

Elektrisk gaffeltruck 5-9 tonn

Elektrisk gaffeltruck 5-9 tonn

Med vår nyeste generasjon av eltruck får du det beste fra to verdener - ytelsen til en kraftig dieseltruck, men uten utslippene, støyen og vibrasjonene. Kalmar ECG50-90 er en god investering som kan betale seg på bare to år takket være den høye driftseffektiviteten, de lave vedlikeholdskostnadene og den lange levetiden.

Elektrisk gaffeltruck 9-18 tonn

Elektrisk gaffeltruck 9-18 tonn

Vår serie av 9-18 tonns eltruck gir deg all kraften og ytelsen til dieseltrucker, uten å produsere avgasser. De egner seg både for innendørs og utendørs bruk og har nå tyngre løftekapasiteter som gjør at de kan brukes i en rekke industriapplikasjoner. Med reduserte service-, dele- og drivstoffkostnader kan du forvente en tilbakebetalingsperiode på to år. De vil koste mindre på lang sikt, og vil styrke ditt omdømme og din miljøtroverdighet fra dag én.