Kontakt oss

Gaffeltruck 5-9 tonn

Den industrielle DCG50-90 diesel gaffeltrucken fra Kalmar er en lønnsom investering. Med denne lette maskinen kan du produsere mer på kortere tid, noe som gir økt avkastning og høyere produktivitet.

Summa summarum

Denne gaffeltrucken kan kjøres hardt skift etter skift, uten at det oppstår tekniske problemer. Så enkelt er det, i hvert fall i teorien. I praksis er det bare Kalmar som leverer.

Robusthet alene holder ikke. Du trenger også god driftsytelse og nyttige funksjoner
for å kunne jobbe effektivt på anlegget. DCG50-90 har et teknologiske kvalitetsnivå som oppfyller behovene til selv de dyktigste kranførerne.

En Kalmar gaffeltruck har i gjennomsnitt 10 prosent høyere produktivitet enn vår
tidligere modell, DCF50-90. Forskjellen mellom gjennomføring av elleve løft i stedet for ti på samme tid, kan se liten ut. Men i løpet av et helt år, for ikke å snakke om hele gaffeltruckens levetid, blir det mye penger. Det samme gjelder også for drivstofforbruket
som blir 15 prosent lavere hvis du bruker gaffeltrucken i Kalmars egenutviklede Eco-modus. Prisen på en ny gaffeltruck må derfor ses i sammenheng med de totale livsløpskostnadene. 

Skreddersydd til din produksjon

I likhet med andre deler av produksjonssystemet må gaffeltruckene tilpasses til dine driftsbehov. Og det er mye man må tenke på før de kan fungere optimalt. Kalmar er kjent verden over for sine spesialtilpassede gaffeltrucker. DCG50-90 er ikke noe unntak.I likhet med de andre maskinene i Kalmar G-generasjonen, har den mange funksjoner som kan tilpasses.

Bransjespesifikke tilpasninger

Med tanke på de mange justeringsmulighetene i våre gaffeltrucker, er det ikke overraskende at vi har kunder i både papirproduksjon, tre, stål, betong og offshore for å nevne noen.

Stort utvalg av tilbehør

Gaffeltrucken kan utstyres med det løfteutstyret du måtte trenge i din bransje, inkludert rørklemmer, hendler for flere paller, spolebukker eller spesialutstyr.

Tre forskjellige ytelsesinnstillinger

Føreren kan optimalisere gaffeltruckens driftsytelse til det faktisk behovet, for eksempel med lavt drivstofforbruk eller stor kraft. Alt gjøres fra den komfortable og populære EGO-førerhytten ved ganske enkelt å trykke på en knapp under drift.

 

 

Viktige funksjoner

DCG50-90 er full av smarte funksjoner som styrker produktiviteten og reduserer de miljømessige konsekvensene av driften.

ECO-kjøremoduser

Velg mellom 3 forskjellige driftsmoduser med et knappetrykk.I ECO-modus kan du senke drivstofforbruket med opptil 15%.

Reverserbar hydraulisk vifte

Vifteretningen kan reverseres for å fjerne skadelig støv og partikler fra kjøleren og filtrene - perfekt for støvete miljøer som for eksempel sagbruk.

Utstyr for tunge løft
DCG50-90 kombinerer en robust design med fantastisk sikt.Velg mellom en rekke master, gafler og utstyr for forskjellige bruksområder.

Ergonomisk styring
DCF50-90 finnes både med miniratt og spakstyring for presis manøvrering i travle omgivelser.

De nyeste motorgenerasjonene
Stabile og miljøvennlige ACGP-dieselmotorer reduserer drivstofforbruket og oppfyller Stage IV/Tier 4 utslippsstandarden.

Produktivitetsforbedring
Ved å optimalisere drivverket og det hydrauliske systemet, har vi forbedret produktiviteten med 10% sammenlignet med den forrige motorgenerasjonen. 

Enklere service og færre vedlikeholdskrav

Alle inspeksjonspunktene er lette å nå fra stående posisjon på grunn av den vippbare førerhytten. Første service trengs først etter 500 timers drift.

Teknisk informasjon Spesifikasjoner
Løftekapasitet (kg)
5000-9000
Lasttyngdepunkt (mm)
600-900
Akselavstand (mm)
2100-2800
Motor
ACGO
Utveksling
ZF eller hydrostatdrev
Kabinvalg
EGO førerhytte
Teknisk informasjon Spesifikasjoner
Løftekapasitet (lbs)
9000-20000
Lasttyngdepunkt (tommer)
24-36
Akselavstand (tommer)
83-110
Motor
ACGO
Utveksling
ZF eller hydrostatdrev
Kabinvalg
EGO førerhytte