Kontakt oss

Håndtering i røft terreng

Built to last

Kalmars håndteringsløsning for røft terreng er spesialkonstruert for bruk i verdens mest krevende omgivelser. Vårt tilbud består av standard og spesialtilpassede løsninger med teleskopmast- og gaffeltrucker for fjernstyrte logistikkoperasjoner i bransjer som olje og gass, gruvevirksomhet, skogbruk, tog- og oppstillingsplasser samt militære bruksområder.

RT240 Teleskopmasttruck for røft terreng 

Kalmar RT240 er en teleskopmasttruck for røft terreng som er spesialkonstruert for fjernstyrte logistikkoperasjoner i militære og kommersielle bruksområder. Den har en kapasitet på opptil 65 000 pund, kommer frem i praktisk talt alle typer terreng og kan benyttes under ekstreme klimaforhold som ørkener og Arktiske forhold. RT240 kan kjøre i vann med en dybde på 60 tommer. Den har tohjuls-, firehjuls- og krabbemodus for å gi best mulig manøvrerbarhet i alle typer terreng. Uten last kan RT240 kjøre med en hastighet på opptil 24 miles i timen på asfaltert vei. Den er dessuten svært transportvennlig – å legge den sammen til transportmodus tar i underkant av 20 minutter og krever ingen spesialverktøy. Den kan kjøres ombord i en godsvogn, supertrailer eller et C-17 transportfly. For mer informasjon, se nettsiden for Kalmar røft terreng.

RT022 Teleskopgaffeltruck for røft terreng

Kalmar RT022 er en teleskopgaffeltruck for røft terreng med en løftekapasitet på opptil 5000 pund. Kompakt nok til å kunne kjøres rett inn i en container, den har tohjuls-, firehjuls- og krabbemodus for å gi best mulig manøvrerbarhet på selv de mest krevende underlag. Med sideskiftende gafler for lasting og lossing av containere og utrolig svingradius på bare 30 fot, er RT022 ideell for løft på trange områder.