Kontakt oss
Kontakt oss

Kalmar One

Automatisering redefinert. Kalmar One er et fleksibelt og skalerbart åpent automasjonssystem for håndtering av containere i havner og terminaler.

Kalmar One redefinerer terminal-automatisering

En ny æra gryr frem innen terminalautomatisering, en epoke preget av åpenhet og standardisering – begge viktige faktorer for å hjelpe terminaler med å få maksimal verdi ut av investeringene sine. Kalmar One er containerhåndteringsbransjens første virkelig åpne automasjonssystem, designet som en modulær løsning som kan tilpasses etter kundens driftsmodell og bygges på det bunnsolide grunnlaget for Kalmars automasjonsekspertise.

Les mer

Med de riktige verktøyene - øvelse gjør mester

Når du implementerer en ny terminal eller vurderer effekten av endringer på en eksisterende, er emulering et kraftig verktøy som er gull verdt. Det gir et miljø som er så nær en ekte arbeidsterminal som det er mulig å komme uten å bygge en. I denne artikkelen tar vi en titt på hvordan du kan gjøre det som kan være en kompleks og tidkrevende prosess enklere og raskere.

Les mer

Support i sanntid – uansett hvor du er i verden

Kalmar Remote Services bringer umiddelbar ekstern programvarestøtte til TraPac Los Angeles-terminalen.

Les mer

Smart håndtering – øker terminaleffektiviteten med smart prosessautomatisering

En typisk moderne containerterminal kan være hjemsted for et stort utvalg av komplekse teknologier og utstyr, men det endelige målet er enkelt: få bokser av et skip eller jernbanevogn, gjennom verftet og send dem på vei så raskt som mulig. Prosessautomatisering gir enorme fordeler når det gjelder å samle inn de riktige dataene for å få denne prosessen til å gå så jevnt og effektivt som mulig.

Les mer